SkinSystem Gēls - palīglīdzeklis...

SkinSystem Gēls - palīglīdzeklis celulīta un aptaukošanās lokālai ārstēšanai 250ml

1010020152
>10
21,21 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

SkinSystem Gēls-palīglīdzeklis celulīta un aptaukošanās lokālai ārstēšanai. Sildošs. Tas ir bagāts ar augsti koncentrētām fitoterapeitiskām aktīvām sastāvdaļām. Viegli uzklājams, tas ātri iedarbojas, stimulējot termoģenēzi – procesu, kā laikā tiek noteikts enerģijas patēriņa pieaugums, kas palīdz svara samazināšanā. Termoģenēze stimulē taukaudus, veicinot lokalizētu tauku nogulšņu izšķīšanu.

   

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

*CAPSICUM (saldais pipars)

Stimulē asins mikrocirkulāciju un, radot siltumu, tas iedarbojas uz procesiem, kas regulē šķidrumu cirkulāciju, piesātinot audus ar skābekli un veicinot starpšūnu apmaiņu. Tas paātrina šūnu bazālo vielmaiņu, tādējādi veicinot tūskas reabsorbciju un lokālas aptaukošanās samazināšanos.

*EFEJA

Vispazīstamākā un nozīmīgākā efejas iedarbība ir tās spēja novērst celulīta izraisītās ādas nepilnības. Pateicoties savām ievērojamajām drenējošām īpašībām un spējai stimulēt asins mikrocirkulāciju, efeja ir viens no visbiežāk izmantotajiem dabiskajiem līdzekļiem, lai mazinātu un kavētu zemādas tauku veidošanos un vienlaikus novērstu un neitralizētu kāju pietūkumu un smaguma sajūtu. Tā savelkošā iedarbība veicina liekā šķidruma reabsorbciju, kas piesūcina zemādas audus, veicina venozo mikrocirkulāciju un tonizē audus.

*JŪRAS AĻĢES

Īpaši bagātas ar jodu, minerālvielām, magniju, A B C vitamīnu, olbaltumvielām, taukskābēm, veic svarīgas labvēlīgas darbības ādai. Tās stimulē šūnu vielmaiņu un mikrocirkulāciju, samazina lokālo aptaukošanos, lieko šķidrumu no audiem un apelsīna mizas efektu. Tas uzlabo ādas tonusu, elastību un izskatu.

*GUARANA

Ir īpaši bagāta ar holīnu, katehīnu, tanīnu un kofeīnu - vielām, kas stimulē termoģenēzi -  procesu, kas palielina enerģijas patēriņu un palīdz zaudēt svaru. Termoģenēze stimulē taukaudu veidošanos un veicina lokalizētu tauku nogulsnējumu izšķīšanu.                                                                               

   

LIETOŠANA:

Nepieciešamo produktadaudzumu uzklājiet uz skartās zonas. Masējiet ar apļveida kustībām. Turpiniet ar vispiemērotāko masāžas tehniku.

   

Brīdinājumi: neklāt uz īpaši jutīgas, kuperozas ādas, grūtniecības laikā vai ar varikozo vēnu problēmām.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Ar karsējošu, tingla efektu
Pret celulītu
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Želejas

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.