• JAUNUMS
SkinSystem Jūras kristāli - dūņu...

SkinSystem Jūras kristāli - dūņu skrubis, drenējoši-tonzējoši 500ml

1010020189
>5
41,92 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

SkinSystem Jūras kristāli - dūņu skrubis, drenējoši-tonzējoši.

Uzlabots daudzfunkcionāls dūņu skrubis, kas īpaši paredzēts ādas defektu, ūdens aiztures un ādas vaļīguma profilaksei un ārstēšanai. Dziļi attīra ādu un noņem atmirušās šūnas, veicinot audu reģenerāciju. Stimulē asins mikrocirkulāciju, novēršot tipisko stagnācijas efektu, kas rodas nepareizas šķidruma uzņemšanas vai mazkustīga dzīvesveida dēļ, tādējādi samazinot apakšējo ekstremitāšu pietūkumu un smaguma sajūtu. Aktīvo vielu sinerģiskā iedarbība padara audus elastīgākus un tonizētus, palēninot ādas novecošanos.

Produktu var izmantot divām dažādām funkcijām: kā funkcionālu skrubi vai kā profesionālu drenējošu un tonizējošu dubļu procedūru.                           

   

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

*JŪRAS SĀLS

Jūras sālim piemīt drenējošas un veidojošas īpašības, jo, osmozes ceļā iekļūstot caur ādu, tas atbrīvo audus no liekā šķidruma un no jauna aktivizē tauku izvadīšanas mehānismus.

*ROZEMARĪNS

Rozmarīns uzlabo asinsriti, cīnās ar ūdens aizturi un vēdera, augšstilbu un vēdera pietūkumu. Kā dabīgs toniks tam ir svarīga nostiprinoša un elastīga iedarbība uz audiem, novēršot ādas nokarāšanos.

*ZAĻĀ TĒJA

Bagāta ar polifenoliem, vitamīniem, minerālsāļiem, fermentiem un kofeīnu, tai piemīt spēcīga antioksidanta un aizsargājoša iedarbība. Tā aizkavē ādas novecošanās pazīmju parādīšanos, piemēram, audu nokarāšanos, saules iedarbības radītos bojājumus un vecuma plankumus. Tas uzlabo ādas krāsu, padarot ādu mitrinātu, veselīgu un mirdzošu. Zaļā tēja ir bagāta ar tanīniem, kam ir nozīmīgas ādu attīrošas un dezinficējošas īpašības.

*SAVVAĻAS BURKĀNS

Daucus Carota Sativa ekstrakts, īpaši bagāts ar minerālvielām, vitamīniem AC B1 B2 un karotīnu, lieliski baro ādu. Tas palīdz limfātiskajai sistēmai izvadīt toksīnus un lieko šķidrumu, stimulē mikrocirkulāciju un līdz ar to audu apgādi ar skābekli, piešķirot ādai mitrināšanu, elastību un tonusu.

*HIPERIJA

Bagātināts ar beta-karotīnu un flavonoīdiem, asinszāles ekstraktam piemīt nomierinošas, mīkstinošas un atjaunojošas īpašības. Tas ir arī atzīts dēļ tonizējošajām īpašībām un eidermisko iedarbību uz novecojošu ādu.

*JOJOBAS EĻĻA

Jojobas eļļai piemīt mīkstinošas, mitrinošas un aizsargājošas īpašības ādas pH līmenim. Īpaši līdzīga ādas sastāvam, eļļa ir bagāta ar vitamīniem, minerālvielām, jodu, tokoferolu un citām dabīgām antioksidantu vielām. Tā novērš dehidratāciju, samazinot ūdens zudumu no šūnām, nostiprina hidrolipīdu plēvi, aizsargā, atdzīvina un padara ādu elastīgāku, palēlinot normālu novecošanos un piešķirot ādai gludumu, tonusu un mirdzumu. Īpaši piemērots sausai, nokarenai un novecojošai ādai.

   

LIETOŠANA:

Pirms lietošanas sajauciet produktu. Paņemiet nepieciešamo daudzumu ar koka lāpstiņu. Ar enerģiskām apļveida masāžas kustībām uzklājiet skrubi uz ādas, koncentrējoties uz problēmzonām. Noskalo ar ūdeni.

Produktu iespējams izmantot ar divām dažādām funkcijām: kā funkcionālu skrubi vai kā profesionālu drenējošu un tonizējošu dubļu procedūru.

  

KĀ FUNKCIONĀLS SKRUBIS

Masējiet jūras kristālus pa visu ķermeni un noskalojiet. Jūras sālim ir nozīmīga pīlinga iedarbība. Tas noņem ādas atmirušās šūnas un veicina audu atjaunošanos. Jojobas eļļa baro un mitrina ādu, padarot to maigu un gludu.

   

KĀ PROFESIONĀLU DRENĒJOŠU-TONIZĒJOŠU DŪŅU PROCEDŪRU

Uzklājiet lielāku produkta daudzumu uz ādas, iemasējiet un atstājiet iedarboties. Pārklājiet ādu ar plastikāta palagu. Fitoterapeitiskais komplekss kombinācijā ar jūras sāļiem uzlabo asinsriti, cīnās ar ūdens aizturi un pietūkumu. Iekļūstot audos ar osmozi, tas atbrīvo tos no šķidruma stagnācijas un atkārtoti aktivizē intersticiālo šķidruma izvadīšanas mehānismus. Pateicoties aktīvo vielu sinerģiskajai darbībai, tas stimulē asins mikrocirkulāciju, elastizē un tonizē audus, palēninot ādas novecošanos.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Atjaunojošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Skrubji

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.