• JAUNUMS
Purles 86 - DERMA SOLUTION...

Purles 86 - DERMA SOLUTION Lipolītiskais mezoterapijas kokteilis 10x5ml

86P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Atklājiet revolucionāro Purles Lipolytic Mesococktail — specializētu dermas risinājumu, kas izstrādāts, lai cīnītos pret celulītu un noturīgiem tauku nogulsnēm. Šī uzlabotā formula ir precīzi izstrādāta, lai paātrinātu tauku dedzināšanas procesu, nodrošinot iespaidīgus un noturīgus rezultātus, lai iegūtu redzami gludāku un tvirtāku siluetu. Pretcelulīta mezokokteilis, kas paātrina tauku dedzināšanas procesu. Visaptveroša uzlaboto sastāvdaļu darbība nodrošina iespaidīgu un ilgstošu efektu. Ieteicams lietot vietās, kur ir nosliece uz celulītu un lieko tauku veidošanos, piemēram, uz vēdera, augšstilbiem un sēžamvietām. Ideāli piemērots tiem, kas meklē neinvazīvu risinājumu ādas tekstūras un tonusa uzlabošanai. Pastāvīgi lietojot, sagaidiet ievērojamu ādas gluduma un elastības uzlabošanos, kā arī celulīta un lokalizētu tauku nogulsnēšanās samazināšanos. LIETOŠANA: Uzklājiet uz mērķa ķermeņa zonām un maigi iemasējiet. Produkts ir piemērots manuālai lietošanai vai lietošanai ar aprīkojumu, lai veicinātu aktīvo sastāvdaļu transepidermālo iekļūšanu.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Pret celulītu
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
DERMA SOLUTION

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.