RENEE BLANCHE Tuša matiem tonis-tonī...

RENEE BLANCHE Tuša matiem tonis-tonī N-5 Light Brown

191405
1-4
11,50 €
PVN iekļauts

 

Labākais risinājums vienmēr kārtīgam matu krāsojumam no vienas krāsošanas reizes līdz nākošajai.

Tušas mīkstā tekstūra pārklāj sirmos un ataugušos matus pilnībā noklājot matus ar absolūti dabisku efektu. Var izmantot arī, lai pabalinātu matus ar gaišajiem toņiem. Praktiskā otiņa un 18 ml lielais iepakojums nodrošina vairākas un vienkāršas uzklāšanas iespējas. Tas ir ļoti efektīvs līdzeklis, kas nekrāso ādu, nepil un dažu minūšu laikā 100% nosedz ataugušos matus.

Norādījumi: Uzklājiet uz sausiem matiem, uz ataugušo matu daļu, vai uzklājiet uz matu šķipsnām, kuras vēlaties krāsot. Vairākas reizes izķemmējiet, lai izveidotu vienmērīgu toni. Pagaidiet dažas minūtes, līdz krāsa nožūst, pirms izsukāt matus.

 

INGREDIENTS: Aqua (Water), Cetearyl alcohol, Ceteareth-25, Propylene glycol, Amm onium hydroxide, Laureth-3, Cocamide MEA, Decyl oleate, Cocamidopropyl betaine, Polyquaternium-7, Ascorbic acid, Tetrasodium EDTA, Sodium sulfite, Sodium hydros ulfite, Argania spinosa kernel Oil, Tocopheryl acetate, Alpha-isomethyl ionone, Parfum (Fragrance). MAY CONTAIN (±):4-Chlororesorcinol, 2-Methylresorcinol, m-A minophenol, p-Phenylenediamine, 2-Amino-4-Hydroxyethylaminoanisole Sulfate, p-Am inophenol, 4-Amino-2-Hydroxytoluene, N-Phenyl-p-Phenylenediamine Sulfate, Toluen e-2,5-Diamine Sulfate, 5-Amino-6-Chloro-o-Cresol, N,N-BIS(2-Hydroxyethyl)-p-Phen ylenediamine Sulfate, 1-Naphthol, Resorcinol, p-Methylaminophenol Sulfate, 2-Ami no-3-Hydroxypyridine, 1-Hydroxyethyl 4,5-Diamino pyrazole Sulfate, HC Red No. 3, , Basic Blue 99, HC Yellow No. 2, 2,4-Diaminophenoxyethanol Sulfate.

Tilpums
0-50ml
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.