Metal Detox Anti-Deposit matu eļļa 50ml

Metal Detox Anti-Deposit matu eļļa 50ml

3474637090609
>5
32,90 €
PVN iekļauts

 

L’Oréal Professionnel Paris piedāvā Metal Detox koncentrēto eļļu — izcilu risinājumu, kas novērš matu lūšanu un ir piemērots ikdienas lietošanai visiem matu tipiem.

Ar katru mazgāšanas reizi tādi ūdenī sastopami metāli kā varš iekļūst mata šķiedrā un rada lūšanas un krāsas maiņas risku. Lai novērstu matu lūšanu un padarītu krāsu mirdzošu, L’Oréal Professionnel piedāvā Metal Detox koncentrēto eļļu, kas bagātināta ar glikoamīnu — sīku molekulu, kas spēj atbrīvot mata šķiedru no metālu nogulsnēm. Mata šķiedra acumirklī absorbē bagātīgās tekstūras eļļu, kas satur aktīvās vielas koncentrētā daudzumā, turklāt mati nekļūst smagnēji. Tikai pēc vienas lietošanas reizes mati tiek pabaroti un atgūst apjomu, kā arī par 97 % samazinās matu lūšana un tie kļūst 2x mirdzošāki, un iegūst tonim atbilstošu krāsu*.

 

Jauna eļļas paaudze glikoamīna ievadīšanai

Vienīgā koncentrētā eļļa, kas radīta, izmantojot unikālu 3 soļu tehnoloģiju  3 posmos, kuru laikā glikoamīns tiek ievadīts eļļā.

1/ Eļļa tiek sadalīta mikro pilienos, maisot to 40x ātrāk nekā parasti.

2/ Glikoamīns tiek ievadīts formulas ūdens fāzē.

3/ Koncentrētā eļļa tiek stabilizēta mikroželejā, kas ļauj izmantot tās unikālās priekšrocības.

 

Jaudīgākā Metal Detox aizsardzība ar eļļas sniegtajām priekšrocībām.

Par 97 % samazināta matu lūšana*, 2x mirdzošāki mati*, atbilstošs krāsošanas rezultāts *.

2x pabarotāki mati.

Šķiedra atgūst apjomu.

Ilgstoši kontrolē pūkošanos.

Aizsardzība pret karstumu līdz 230 °C*.

Nepadara matus smagnējus un taukainus.

Apburošs Metal Detox aromāts.

 

Mata šķiedrā: L’Oréal Professionnel atklāja metālu uzkrāšanos

Septiņus gadus ilgu pētījumu rezultātā L’Oréal Professionnel sadarbībā ar Joanninas Universitāti atklāja, ka pārmērīgs vara daļiņu apjoms mata šķiedrā, nevis uz mata virsmas, rada matu lūšanas un krāsas maiņas risku. Pateicoties glikoamīnam — vienīgajai molekulai, kas spēj atbrīvot mata šķiedru no metālu nogulsnēm, — sensacionālais, ar deviņiem patentiem aizsargātais Metal Detox protokols novērš matu lūšanu un neļauj krāsai mainīties. Profesionāļi, domājot par profesionāļiem un tiem, kas mīl rūpēties par matiem, ir papildinājuši Metal Detox ar jaunu koncentrētu eļļu ikdienas lietošanai visiem matu tipiem.

 

Jaunā Metal Detox koncentrētā eļļa ir obligāta nepieciešamība ikvienā salonā.

Šī kopīgi radītā inovācija salona apstākļos ir testēta jau vairāk nekā 200 reizes. Metal Detox koncentrētā eļļa palīdz mata šķiedrai ātrāk atjaunoties pēc dažādām procedūrām un pakalpojumiem, pat pēc ekstrēmas balināšanas.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Aizsargājošs
Dziļi attīrošs
Matu krāsas noturībai
Stiprinošs
Termoaizsardzībai
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem
Visiem matu tipiem
Kolekcijas
METAL DETOX

2017. gadā Serie Expert pāršķīra jaunu lappusi savā vēsturē ar jauniem pārveidotiem iepakojumiem, kas ir augstākas kvalitātes videi draudzīgāki!

“Mēs izmantojām iespēju uzlabot savu ietekmi uz vidi, izmantojot videi draudzīgākus iepakojumus, un tagad katru gadu tiek ietaupītas vairāk nekā 50 tonnas plastmasas.”

Tā kā katras sievietes mati ir unikāli, atšķirīgi pēc vairākiem kritērijiem: matu veida, iepriekšējās ārstēšanas un skaistumkopšanas rutīnas, Serie Expert var apmierināt katras personas dažādas vajadzības un vēlmes.

Konsultējieties ar savu stilistu, lai saņemtu padomu par perfektu matu kopšanas līdzekļiem tieši Jums!

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.