• -10%
Metal Detox šampūns 1500ml
Metal Detox šampūns 1500ml
Metal Detox šampūns 1500ml
Metal Detox šampūns 1500ml

Metal Detox šampūns 1500ml

30160668
>5
55,04 € 61,15 € -10%
PVN iekļauts
Time left

 
Metal Detox anti-metal attīrošais krēms šampūns detoksicē matus pēc jebkādas krāsas, balayage vai balināšanas procedūras. Metāls šķiedras iekšpusē rada gan lūzuma risku, gan tas negatīvi ietekmē krāsas rezultātus krāsu, balayage vai balināšanas procedūras laikā. Bagātīgais krēms pārveidojas koncentrētās putās, lai maigi attīrītu šķiedru un noņemtu metāla daļiņu uzkrāšanos.
Tilpums
851- un lielāks ml
Īpašības
Dziļi attīrošs
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem
Kolekcijas
METAL DETOX

2017. gadā Serie Expert pāršķīra jaunu lappusi savā vēsturē ar jauniem pārveidotiem iepakojumiem, kas ir augstākas kvalitātes videi draudzīgāki!

“Mēs izmantojām iespēju uzlabot savu ietekmi uz vidi, izmantojot videi draudzīgākus iepakojumus, un tagad katru gadu tiek ietaupītas vairāk nekā 50 tonnas plastmasas.”

Tā kā katras sievietes mati ir unikāli, atšķirīgi pēc vairākiem kritērijiem: matu veida, iepriekšējās ārstēšanas un skaistumkopšanas rutīnas, Serie Expert var apmierināt katras personas dažādas vajadzības un vēlmes.

Konsultējieties ar savu stilistu, lai saņemtu padomu par perfektu matu kopšanas līdzekļiem tieši Jums!

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.