• JAUNUMS
Purles 56 - GLAMOUR BODY CEREMONY...

Purles 56 - GLAMOUR BODY CEREMONY Šokolādes pulveris ķermeņa ietīšanai 2500ml

56P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Pašsasilstošs šokolādes pudiņš ir unikāla recepte, kurā apvienotas kakao un mikronizētu augu ārstnieciskās īpašības. Pulveris pēc sajaukšanas ar ūdeni pārvēršas dzirkstošā maskā. Maskas termiskās īpašības ir svētība saspringtajiem muskuļiem, atslābinot tos un mazinot sāpes. Šokolāde ir aktīvo sastāvdaļu, piemēram, magnija, cinka un A, B un E vitamīnu krātuve, kas atjauno ādu, atjauno organisma minerālvielu līdzsvaru un aizsargā pret novecošanos. Teobromīnam, kas atrodams kakao pupiņās, piemīt pretcelulīta, attīrošas un vielmaiņu paātrinošas īpašības. Produkts stimulēs dzīvības spēkus, padarīs ādu gludu, tvirtu un mirdzošu. Salds šokolādes aromāts nomierinās sajūtas. Šokolādes pudiņa pulvera ietīšana ir ieteicama tiem, kas meklē nomierinošas procedūras, lai mazinātu muskuļu sasprindzinājumu, uzlabotu ādas elastību un uzmundrinātu ķermeni. Regulāri lietojot, sagaidiet redzamas izmaiņas ādas tekstūrā, pastiprinātu tvirtumu un dabisku, mirdzošu mirdzumu. LIETOŠANA: Sajauciet 200 g (250 ml) pulvera ar 200 ml remdena ūdens (maks. 20°C), līdz iegūstat viendabīgu pastu. Ātri uzklājiet pastu, izmantojot lāpstiņu, uz ķermeņa vietām, kuras jāārstē, pēc tam pārklājiet ar plastmasas foliju, lai saglabātu sildošo efektu. Pēc 30 minūtēm nomazgājiet to.
Tilpums
851- un lielāks ml
Īpašības
Pret celulītu
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
GLAMOUR BODY CEREMONY

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.