• JAUNUMS
SkinSystem Himalayan Crystals Skrubis...

SkinSystem Himalayan Crystals Skrubis - dubļi ar Himalaju rozā sāli, daudzfunkcionāli 500ml

1010020188
>5
41,92 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

SkinSystem Himalayan Crystals Skrubis - dubļi ar Himalaju rozā sāli, daudzfunkcionāli. Multi-funkcionāls skrubis-dubļi īpaši paredzēti celulīta un lokalizētu tauku izraisītu ādas bojājumu novēršanai un ārstēšanai. Skrubis dziļi noņem atmirušās šūnas, veicinot audu reģenerāciju, stimulē asins mikrocirkulāciju, veicinot apmaiņu starp skābekli, oglekļa dioksīdu un citām atkritumvielām, attīrot un aktivizējot normālu šūnu darbību. Viegli pielietojams, tas iedarbojas ātri un stimulē termoģenēzes procesu, relatīvi palielinot enerģijas patēriņu un izšķīdinot lokalizētas tauku nogulsnes. Efektīvs uz vēdera, gurniem, sēžamvietām un rokām. Pārveido, tonizē un padara ādu elastīgu. Produktu iespējams lietot ar divām dažādām funkcijām: kā funkcionālu skrubi vai kā profesionālu pretcelulīta un mazinošu dūņu līdzekli.

   

AKTĪVAS SASTĀVDAĻAS:

*HIMALAJU ROZĀ SĀLS

Nepiesārņots un bez toksīniem, īpaši bagāts ar 84 mikroelementiem, tas veic svarīgu detoksikācijas pīlinga darbību, padarot ādu maigu un gludu, saglabājot tās pH nemainīgu. Stimulē šūnu atjaunošanos, tādējādi padarot to indicētu arī psoriāzes, ādas plankumu, sausuma gadījumā. Stimulē mikrocirkulāciju un izvada lieko šķidrumu, tāpēc tas ir ideāls līdzeklis cīņā pret celulītu.

*JŪRAS SĀLS

Jūras sālim piemīt drenējošas un remodelējošas īpašības, jo, osmozes ceļā iekļūstot caur ādu, tas atbrīvo audus no liekā šķidruma un no jauna aktivizē tauku izvadīšanas mehānismus.

*SALDAIS PIPARS (CAPSICUM)

Stimulē mikrocirkulāciju, pievelkot asinis ādas virsmai un attiecīgi radot siltumu. Tas iedarbojas uz procesiem, kas regulē šķidrumu cirkulāciju, piesātinot audus ar skābekli un veicinot starpšūnu apmaiņu. Tas paātrina šūnu bazālo metabolismu, tādējādi veicinot tūsku reabsorbciju un lokalizētu tauku nogulsnēšanās samazināšanos.

*KOFEĪNS

Stimulē asins plūsmu, izvadot starpšūnu šķidrumus starp šūnām. Tas pamodina šūnu aktivitāti un no tā izrietošo lipīdu metabolismu. Īpaši mitrinošs, antioksidants un reģenerējošs, tas nodrošina ādas elastību un aizsardzību, uzlabojot tās tonusu un mirdzumu.

*LAMINĀRIJA

Tā ir jūraszāle, kas pazīstama un novērtēta ar augstu minerālsāļu saturu un jo īpaši ar bagātīgo joda klātbūtni, kas ir būtiska viela pareizai vairogdziedzera darbībai un enerģijas metabolismam. Stimulē asinsriti, palielina tauku vielmaiņu, samazina šķidruma aizturi audos.

*ZIRGKASTANS

Pateicoties asinsvadu aizsargājošajām, pretiekaisuma un drenējošām īpašībām, tas veic svarīgu relaksējošu, tonizējošu un nomierinošu darbību. Īpaši indicēts kāju ādas plankumu, piemēram, tūsku, celulīta un mikrocirkulācijas defektu ārstēšanai.

*GUARĀNA

Paullinia cupana ir īpaši bagāta ar holīnu, katehīniem, tanīniem un kofeīnu, vielām, kas stimulē termoģenēzi, procesu, kurā tiek noteikts enerģijas patēriņa pieaugums, kas palīdz notievēt. Termoģenēze stimulē taukaudus un veicina lokalizētu tauku nogulsnējumu izšķīšanu.

*JOJOBAS EĻĻA

Jojobas eļļai piemīt mīkstinošas, mitrinošas un aizsargājošas īpašības. Īpaši līdzīgs ādas sastāvam, bagāts ar vitamīniem, minerālvielām, jodu, tokoferolu un citām dabīgām antioksidantu vielām, tā novērš dehidratāciju, samazinot ūdens zudumu no šūnām, nostiprina hidrolipīdu plēvi, aizsargā, atdzīvina un padara ādu elastīgu, novēršot novecošanos un piešķirot tai gludumu, tonusu un mirdzumu.                                                                                                                 

  

LIETOŠANA:

Skrubis ir īpaši ieteicams sausas un novecojošas ādas gadījumā, tas atjauno audu tonusu un elastību ar redzamiem rezultātiem jau no pirmajām lietošanas reizēm.

Pirms lietošanas sajauciet produktu. Paņemiet nepieciešamo produkta daudzumu ar koka lāpstiņu. Enerģiski, ar apļveida masāžas kustībām uzklājiet skrubi, koncentrējoties uz vietām, kuras īpaši skārusi problēma. Noskalo ar ūdeni. Produktu var izmantot kā funkcionālu kopšanas līdzekli un šajā gadījumā pēc uzklāšanas pārklāj ar dvieli un sildošo segu un atstāj uz 30 minūtēm. Tikai ārējai lietošanai. Uzglabāt vēsā un sausā vietā. Produktu iespējams lietot ar divām dažādām funkcijām: kā funkcionālu skrubi vai kā profesionālu pretcelulīta un mazinošu dūņu līdzekli.

  

KĀ FUNKCIONĀLU SKRUBI

Masējiet skrubi pa visu ķermeni un pēc tam noskalojiet. Himalaju rozā sāls veic svarīgu detoksikācijas pīlinga darbību, dziļi noņem atmirušās šūnas, veicinot audu atjaunošanos, padarot ādu maigu un gludu.

  

KĀ PROFESIONĀLU PROCEDŪRU

Uzklājiet lielāku produkta daudzumu, iemasējiet un atstājiet iedarbībai apsedzot ar plastikāta palagu vai elektrisko segu. Fitoterapeitiskais komplekss kombinācijā ar Himalaju sāli un kofeīnu aktivizē termoģenēzes procesu, stimulējot lipolīzi. Jūras sāļu osmotiskā iedarbība sinerģijā ar zirgkastaņu atbrīvo audus no liekā šķidruma, stimulē mikrocirkulāciju, veicot svarīgu pretnoguruma darbību tūlītējai atvieglojuma sajūtai.

Tilpums
401-850ml
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Skrubji

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.