SkinSystem Eļļa ķermeņu masāžai...

SkinSystem Eļļa ķermeņu masāžai (neitrāla) 5l

0040020024
1-4
128,57 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Mīkstinoša, nomierinoša, barojoša un elastīga eļļa, bagāta ar A,B,E vitamīniem, īpaši piemērota sausai un sausai ādai. Lieliski piemērots grūtniecības laikā, lai cīnītos ar striju parādīšanos un pēcdzemdību periodā, lai atgūtu ādas toni un mazuļa ādas kopšanai. Tas atgriež maigumu un elastību pat pēkšņu un atkārtotu svara izmaiņu gadījumā.

Lieliski piemērots kā pēc vaska, lai noņemtu visus atlikumus, nodrošina gludu un perfekti mitrinātu ādu. Tas novērš grumbu parādīšanos.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* MANDEĻU EĻĻA

Ar A B E vitamīniem un MINERĀLIEM bagātā mandeļu eļļa ir labi pazīstama ar savām vairākām īpašībām: cīnās ar ādas novecošanos un sausas un sausas ādas veidošanos, novērš celulīta veidošanos, atjauno perifēro asinsriti un samazina ūdens aizturi, mazina niezi masalu, vistas slimību gadījumos. pret bakām un ekzēmu, ziemā aizsargā lūpas, ierīvē ādā un matos piešķir tonusu un mirdzumu, iemasē pēdās pirms gulētiešanas palīdz atslābināties, grūtniecības laikā piešķir ādai tonusu un elastību, novērš striju parādīšanos, mazina kairinājumus un ādas stresu ķermeņa izmaiņu dēļ, zīdīšanas laikā novērš un samazina sprauslu plaisas, piemērots jaundzimušo un mazuļu masāžai ādas kopšanai un relaksējoša nakts miega stimulēšanai.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet uz ieinteresētās vietas ar vieglu masāžu, līdz tas pilnībā uzsūcas. Lieliski piemērota kā masāžas eļļa un kā iepakojums pietūkuma un pietūkuma mazināšanai.

Tilpums
851- un lielāks ml
Preces veids
Eļļas

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.