Līdzeklis ļoti sausai ādai 125ml

Līdzeklis ļoti sausai ādai 125ml

03R0125.EU
1-4
27,90 €
PVN iekļauts

 
3 FOOTLOGIX® VERY DRY SKIN FORMULA Līdzeklis ļoti sausai ādai. Dermālās Infūzijas Tehnoloģija®. Mitrina un atjauno ļoti sausu ādu. Sastāvā Urea, urīnviela mitrina uz sausumu tendētu ādu. Ideāli piemērots senioriem un diabēta slimniekiem. Rekomendējam: Ļoti sausai, nobriedušai ādai un diabētiķiem. Lietošana: Uzklāt putas tīrām, sausām pēdām reizi dienā. Neatstāj nogulsnes un ātri iesūcas.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atjaunojošs
Mitrinošs
Ādas tips
Sausai ādai
Pielietojums
Kājām

Footlogix@ golvenā mītne atrodas Toronto, Konādā, uzņēmumu 2007.gadā dibināja Dr.Katarïna fon Gāvele, kura ir pasaulē pirmā un vienīgā Pediceutical@ transformējoša pēdu kopšanas sērija, kura risina sarežğītas problēmas pēdu kopšanas nozarē. Piedāvājam iedziļināties un izprast veselīgu pēdu nozīmi jūsu ikdienas dzīvesveidā un paaugstināt pedikïra nozares nozīmību, nodrošinot unikālus produktus ar revolucionārām tehnoloğijām, kas sniedz transformējošus rezultātus. Footlogix@ produkti piedāvā visaugstāko servisu un tiem uzticas miljoniem pēdu vairāk kā 55 valstīs.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.