• JAUNUMS
SHEFOOT Pīlinga maska-procedūra...

SHEFOOT Pīlinga maska-procedūra papēžiem, 1 pāris

R40035
>10
7,12 €
PVN iekļauts

 

SHEFOOT Pīlinga maska-procedūra papēžiem, 1 pāris.

Mājas pīlinga procedūra raupjai un cietai ādai. Inovatīvas procedūras zeķes, kas piesūcinātas ar spēcīgi mīkstinošām un pīlinga sastāvdaļām: pienskābi, urīnvielu un glikolskābi, ko atbalsta dabīgie citrusaugļu ekstrakti. Maska satur botānisku sastāvdaļu kompleksu (rooibos, imperata cylindrica, ogu ekstrakts) ar pretiekaisuma īpašībām, kas stimulē ādas atjaunošanos pēc pīlinga. Maskai ir ilgstoša iedarbība – tā noloba raupju un cietu ādu 7-10 dienu laikā pēc procedūras, padarot pēdas gludas un mīkstas. Nākamajā dienā pēc lietošanas ieteicams uzklāt SheFoot atjaunojošo masku.

Aktīvās sastāvdaļas:

  • Pienskābe (INCI: Lactic acid) – novērš raupjumu un samazina ādas tendenci plaisāt.
  • Urea (INCl: Urea) – mitrina, noloba atmirušās ādas šūnas, kontrolē raupjuma veidošanās procesu.
  • Glikolskābe (INCI: Glycolic acid) – mīkstina sacietējušu ādu, tai piemīt pretsēnīšu iedarbība.
  • Citronu ekstrakts (INCl: Citrus Limon Fruit Extract) – ir dabīgas citronskābes (AHA skābes) avots, kas maigi noloba ādu. Turklāt tam piemīt antiseptiskas īpašības, tas izbalina krāsas pigmentus un izlīdzina ādas toni.
  • Melleņu ekstrakts (INCl: Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract) – flavonoīdu avots, novērš brīvo radikāļu veidošanos.
  • Apelsīnu ekstrakts (INCl: Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract) – dabiski noloba ādu, stimulē jaunu ādas šūnu augšanu, stabilizē pH līmeni.
  • Rooibos (INCI: Aspalathus Linearis ekstrakts) – piemīt antioksidanta, pretiekaisuma un antibakteriālas īpašības.
  • Imperata Cylindrica (INCI: Imperata Cylindrica Root Extract) – subtropu augs, tās saknes ekstrakts aiztur ūdeni audos un nodrošina optimālu augšējo ādas slāņu mitrumu aptuveni 24 stundas. Tas piegādā kālija jonus, kas nepieciešami osmotiskā līdzsvara uzturēšanai šūnā.
  • Medus ekstrakts (INCl: Honey Extract) – nomierina tikko apstrādātu un atjaunotu ādu, piemīt antiseptiskas īpašības.
  • Salicilskābe (INCI: Salicilskābe) – piemīt pīlinga, antibakteriālas īpašības, kontrolē šūnu atjaunošanos.
  • Alantoīns (INCI: Alantoin) – piemīt pretiekaisuma iedarbība, nomierina mikro kairinājumus un stimulē brūču dzīšanas procesu.

   

Lietošana:

1. Nomazgājiet un nosusiniet kājas.

2. Noplēsiet zeķes augšējo daļu gar blīvējumu.

3. Atlociet zeķes un uzvelciet tās. Nolokiet zeķes augšējo daļu uz iekšu, lai šķidrums neiztecētu.

4. Atstājiet produktu iedarboties apmēram 60-90 minūtes.

5. Novelciet zeķes un vēlreiz rūpīgi nomazgājiet kājas.

Sacietējusi āda sāks lobīties pēc 3-5 dienām pēc lietošanas. Atkarībā no to sac.ādas biezuma, tas var kalpot ilgāk vai īsāk; visam pīlinga procesam jābeidzas 7-10 dienu laikā. Šajā laikā nelietojiet citus pīlinga līdzekļus vai procedūras. Šajā periodā ieteicams regulāri lietot mitrinošus pēdu krēmus vai atjaunojošas maskas. Nelietot Pīlinga masku biežāk kā reizi mēnesī. Pirms produkta lietošanas pārliecinieties, ka jums nav alerģijas pret kādu no sastāvdaļām.

Īpašības
Atjaunojošs
Dziļi attīrošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Pielietojums
Kājām
Preces veids
Pīlingi

Pateicoties sadarbībai ar dermatologiem, inovatīvām tehnoloģijām un unikālu, izmantošanai aktīvo sastāvdaļu kompleksu, kosmētika nodrošina profesionālas procedūras efektu un iedarbību sasniegtu lietošanā mājas apstākļos. 

SHEHAND, SHEFOOT un MANFOOT arī nodrošina maksimālu produktu lietošanas prieku - unikālas smaržas, patīkama konsistence, ātra uzsūkšanās un ērta uzklāšana.

Mēs piedāvājam, lai rūpes nebūtu pienākums, bet gan patīkams relaksācijas brīdis. Kopts un vesels ķermenis ir pašapziņa un labākā laimīga cilvēka tēls – tas nav tikai sauklis. Mums šī ir filozofija, pēc kuras mēs strādājam katru dienu.

Tāpēc mēs esam eksperti roku, kāju un sejas kopšanā. Atklājiet mūsu pasauli!

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.