• JAUNUMS
SkinSystem Gels vēderam, gurniem,...

SkinSystem Gels vēderam, gurniem, sēžamvietai, kājām un rokām, drenējošs-tonizējošs 500ml

1010020184
>10
36,89 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

SkinSystem Gels vēderam, gurniem, sēžamvietai, kājām un rokām, drenējošs-tonizējošs. Bagāts ar augsti koncentrētām fitoterapeitiskām aktīvajām vielām, tas ir lielisks ūdens aiztures un ādas relaksācijas dēļ radušos nepilnību profilakstikai ārstēšanai. Aukstuma efekts sniedz tūlītēju labsajūtu nogurušām un sāpošām kājām. Noder arī kā atvēsinošs līdzeklis pēc intensīvas sporta aktivitātes. Atstāj ādu svaigu, tonizētu un kompaktu.

   

AKTĪVAS SASTĀVDAĻAS:

*KAMPORS

Ātri uzsūcas ādā, sniedz tūlītēju svaiguma un labsajūtas sajūtu. Tam ir  tonizējošas, nostiprinošas un drenējošas īpašības. Aromterapijā kamporam ir harmonizējoša un nomierinoša iedarbība, jo tas pozitīvi ietekmē garastāvokli un nervu sistēmu, kā arī atslābina elpceļus. Tas arī darbojas kā pretsāpju līdzeklis, nomierinošs un pretreimatisks, mazina kontraktūras, krampjus un muskuļu sāpes.

*MENTOLS

Mentols rada atsvaidzinošu, atslābinošu un uzmundrinošu iedarbību uz kājām. Pateicoties tā nomierinošajām īpašībām, mentols ir īpaši piemērots niezes un kairinājuma mazināšanai. Iedarbojas arī kā viegls pretsāpju līdzeklis, tas ir īpaši novērtēts sportistu vidū, jo mazina muskuļu sāpes, krampjus un sastiepumus.

*ZIRGKASTANS

Vazoprotektīvs, pretiekaisuma un drenējošs, tas ir īpaši piemērots tūskas, celulīta un citu mikrocirkulācijas defektu skarto kājas zonu ārstēšanai.

*JŪRAS OZOLS

Jūras ozola ekstraktam (fucus vesiculosus vai brūnaļģes) ir svarīgas stimulējošas un mazinošas īpašības. Pateicoties milzīgajam joda daudzumam, tas stimulē pareizu vairogdziedzera darbību, paātrinot tauku vielmaiņu, tādējādi veicinot intersticiālo šķidrumu cirkulāciju un pakāpeniski mazinot celulīta radītās ādas nepilnības. Efektīva palīdzība ar lokalizētiem taukiem saistītu nepilnību profilaksē un ārstēšanā. Ļoti bagāts ar polifenoliem, tas stimulē šūnu atjaunošanos un kolāžas sintēzi, palīdzot uzlabot ādas izskatu, piešķirot tai kompaktāku un tonizētāku izskatu.

   

LIETOŠANA:

Nepieciešamo produkta daudzumu uzklājiet uz problemātiskās zonas. Turpiniet ar vispiemērotāko masāžas tehniku. Atkarībā no problēmas pakāpes ir ieteicams pēc tam uzklāt Light Legs aerosolu vai Drena Slim Bandages vai drenējošas dūņas. Vasarā produktu ieteicams turēt ledusskapī, lai pastiprinātu tā efektivitāti.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Ar atvēsinošu efektu
Atsvaidzinošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Želejas

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.