JOKO PURE Konsīleris-kamuflāžas Nr.01

JOKO PURE Konsīleris-kamuflāžas Nr.01

NJKO10124-B
1-4
10,88 €
PVN iekļauts

 
KOREKTORS - KAMUFLĀŽA Ilgnoturīgs, vienmērīgs pārklājums Nodrošina vienmērīgu pārklājumu, ilgnoturīgs, viegli uzklājams. Korektoram ir viegla, krēmveida konsistence, lieliski pielāgojas citiem grimma produktiem. Perfekti maskē nogurumu, tumšos lokus zem acīm, kā arī mazas grumbas un nepilnības. Āda iegūst skaistu, veselīgu izskatu. AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS: HIALURONSKĀBE – palīdz formēt sejas kontūras, intensīvi mitrina; E VITAMĪNS ar SAULESPUĶU EĻĻU - piemīt antioksidanta īpašības, cīnās ar ādas novecošanās procesu; PEPTĪDI - padara ādu elastīgāku un izlīdzināt grumbas.
Īpašības
Ilgnoturīgas
Mitrinošs
Pret novecošanos
Sastāvdaļas
Vitamīni
Ādas tips
Visiem ādas tipiem

/ adaptogēni, botāniskie ekstrakti

/ sastāvā vegānas formulas

/ mikroplastmasu nesaturošas formulas

/ holistiska pieeja

/ apzināti izvēlēti produkti

/ patīkamas, relaksējošas smaržas

Adaptogēniem ir dabiskas antibakteriālas īpašības. Botāniskie ekstrakti ir augu valsts sastāvdaļas, kas rūpējas par ādas fizisko stāvokli un labsajūtu.

JOKO PURE visi produkti ir vegāni – To sastāvi balstīti uz augu bāzes, kā arī tie nesatur mikroplastikas vielas, kas ir kaitīgas cilvēka veselībai un dabai.

Holistiska pieeja dzīvei - pieeja, kas nosaka, ka pastāv saikne starp cilvēka fizisko veselību un vispārīgo labklājību jeb labsajūtu.

Apzināti izvēlēti produkti – ņemot vērā tirgus tendences, klientu vēlmes, lai to sastāvi būtu pilnvērtīgi un kavalitatīvi gan kopjot un rūpējoties par sejas ādu, gan piedāvājot augstvērtīgus produktus grima uzklāšanai.

Patīkamas, relaksējošas smaržas – JOKO PURE atbilstoši līnijas nosaukumam ir radījis aromātus, kas ir viegli, neuzmācīgi, atsvaidzinoši un relaksējoši.

Grima mērķis ir uzlabot mūsu skaistumu.

Ir svarīgi, lai tas nekaitētu ādas un cilvēka veselībai.

Veselīgāks grima veids? Ādai un dabai draudzīgs grima veids???

Mūsu atbilde

J O K O P U R E

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.