Purles 120 - ACID PEELS Atjaunojošs...

Purles 120 - ACID PEELS Atjaunojošs nakts pīlinga krēms 50ml

120PS
>10
41,00 €
PVN iekļauts

 
Izmantojiet ekspertu pieeju nakts ādas atjaunošanai ar Purles 120 atjaunojošo nakts pīlingu. Šī specializētā terapija ir rūpīgi izstrādāta, lai rūpētos par jūsu ādu, kuru skāruši paplašināti kapilāri, tostarp tie, kuriem ir nosliece uz rosaceju. Tās novatoriskais maisījums izmanto azelaīnskābes un fitīnskābes spēku, lai maigi sašaurinātu kapilārus, vienlaikus uzlabojot ādas mitruma līdzsvaru. Pretiekaisuma priekšrocības un dabiskās šūnu maiņas veicināšana piešķir jūsu sejas ādai atjaunotu izskatu. Šis nakts pīlings ir pielāgots tiem, kas vēlas sagatavoties profesionālai ādas pīlingam vai nostiprināt ieguvumus pēc pīlinga. Ideāli piemērots ādai, kas prasa maigu, bet efektīvu atjaunošanos un pretiekaisuma kopšanu. Pastāvīgi lietojot, sagaidiet redzamas izmaiņas jūsu ādas tekstūrā un ievērojamu apsārtuma un kairinājuma samazināšanos, uzlabojot jūsu ādas vispārējo veselību un noturību. LIETOŠANA: Uzklājiet kā daļu no jūsu nakts režīma, maigi izlīdzinot uz attīrītas sejas, līdz tā pilnībā uzsūcas, lai iegūtu optimālus rezultātus.
Tilpums
0-50ml
Ādas tips
Kuperozai ādai
Kolekcijas
ACID PEELS
Preces veids
Pīlingi

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.