THALGO Enerģizējošs krēmss 50ml

THALGO Enerģizējošs krēmss 50ml

VT22021
1-4
62,00 €
PVN iekļauts

 
Thalgo Spiruline Boost enerģētiskais krēms veido neredzamu aizsargplēvi uz ādas virsmas, vienlaikus barojot ādu, lai palīdzētu radīt spilgtu un gludu sejas krāsu. veido neredzamu aizsargplēvi uz ādas virsmas, vienlaikus barojot ādu, lai palīdzētu radīt gaišu un gludu sejas krāsu. Šis ādas kopšanas vairogs aizsargā ādu no ārējiem stresa faktoriem un darbojas, lai novērstu sīku piesārņojošo daļiņu nogulsnēšanos uz ādas, uzlabojot ādu katru dienu, kad to lietojat katru dienu. Thalgo Spiruline Boost Energizing Cream ir sulīgs, kūstošs krēms, kas acumirklī nogludina ādu un palielina mirdzumu, nodrošinot maigu un jauneklīgu sejas krāsu. Thalgo Spiruline Boost enerģētiskais krēms satur unikālu spirulīnas kombināciju, kas bagātināta ar jūras magniju un hialuronskābi, lai radītu mīkstu, porainu un elastīgu ādu, kas ir gan jauneklīga gan pēc izskata, gan funkcionāla. Dienu no dienas sejas krāsa izskatās svaigāka un samazinās noguruma pazīmes. Papildu formā Thalgo formulu pamatā ir unikālās patentētās mikro mineralizētās jūras aļģes, 3 aļģu komplekss, kas koncentrēts minerālos un mikroelementos, kas ir būtiski ādai, lai to atjaunotu un stiprinātu katru dienu.
Tilpums
0-50ml
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Krēmi

Mūsu DNS padara mūs par uzticamu zīmolu, kas iedvesmojas no piecu okeānu sirdīm, regulāri iegūstot balvas par jauninājumiem un inovācijām skaistumkopšanā.

Mēs esam viennozīmīgi kosmētikas čempions jūras izejvielu izcelsmes produktu ražotāju vidū, balstoties uz četriem elementiem:

  • Ļoti augsts inovāciju līmenis
  • Redzama efektivitāte
  • Garantēta tolerance
  • Unikāla maņu pieredze

Mūsu profesionālās izcilības, profesionālo sejas un ķermeņa rituālu emblēmas apvieno tehnisko pieredzi, sniegumu, maņu baudu un labsajūtu, lai rūpētos par katras sievietes skaistumu.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.