Purles 126 - HYDRAOXY INTENSE...

Purles 126 - HYDRAOXY INTENSE Intensīvs krēms sejai 50ml

126P
1-4
35,00 €
PVN iekļauts

 
Dodieties ceļojumā uz mirdzošu, jauneklīgu ādu ar Purles 126 Hyaluroxy Rich Cream. Īpaši izstrādāts, lai cīnītos pret sausuma un novecošanās ietekmi, šis greznais mitrinātājs ir veltījums mitrināšanas un atjaunošanās spēkam. Tā sulīgā tekstūra aptver ādu, barojot un atjaunojot mitrināšanu, izmantojot dabisko hialuronskābi un glicerīnu. Purles Hyaluroxy Rich Cream ir lieliska izvēle tiem, kam ir sausa un nobriedusi āda, kas meklē risinājumu dziļai mitrināšanai, nostiprināšanai un vispārējai sejas ādas atjaunošanai. Regulāra uzklāšana sola pārtapšanu par tvirtāku, gludāku sejas krāsu ar manāmi samazinātām novecošanās pazīmēm un dziļi hidratētu, mirdzošu izskatu. LIETOŠANA: Lai iegūtu optimālus rezultātus, uzklājiet nelielu porciju uz attīrītas sejas un kakla, maigi iemasējot ar apļveida kustībām, līdz pilnībā uzsūcas.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Mitrinošs
Ādas tips
Sausai ādai
Kolekcijas
HYDRAOXY INTENSE
Preces veids
Krēmi

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.