Semi Di Lino SUBLIME detoksa māls...

Semi Di Lino SUBLIME detoksa māls dziļai matu un galvas ādas attirīšanai, 500ml

PF016896
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
37,17 €
PVN iekļauts

 
Attīrošs māls matiem – profesionālais līdzeklis ērtai un vienkāršai DETOKSA procedūrai salonā, kas piemērota visiem matu tipiem. Māls viegli un maigi attīra matus un galvas ādu no kosmētikas un veidošanas līdzekļu atlikumiem, piesārņojumiem un toksīniem, atgriež matiem spīdumu un atjauno matus. Māls sniedz svaigumu un patīkamu labsajūtu galvas ādai. Sastāvā esošās melnās ogles daliņas un kaolīns ne tikai dziļi attīra matus, absorbējot toksīnus, bet arī neitralizē brīvo radikāļu iedarbību, uzlabojot matu izskatu un stāvokli. Pēc māla lietošanas mati labāk uztver barojošās un mitrinošās vielas no citiem kopšanas līdzekļiem. Sastāvā ir: – aktīvo komponentu komplekss Urban Defense Pro ar cukura makromolekulām matu aizsardzībai no apkārtējās vides kaitīgās iedarbības; – komplekss Shine Fix ar linsēklu ekstraktu matu spīdumam no saknēm līdz matu galiem; – komplekss Color Fix ar UV filtriem un antioksidantiem matu krāsas aizsardzībai. LIETOŠANA: Uzklāt uz mitriem, nemazgātiem matiem un galvas ādu. Atstāt uz 10-15 minūtēm zem siltuma avota. Rūpīgi noskalot un noņemt atlikumus, lietojot vispiemērotāko SEMI DI LINO šampūnu.
Tilpums
401-850ml
Īpašības
Ar UV aizsardzību
Atjaunojošs
Dziļi attīrošs
Matu krāsas noturībai
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem
Visiem matu tipiem

ALFAPARF MILANO

Vienmēr priekšgalā! ALFAPARF MILANO tagad ir Itālijas vadošais zīmols profesionālo matu nozarē. Un vienmēr skatoties uz nākotni.

MUMS RŪP!

Esam šeit Jums un Jūsu matiem. Tas nav tikai par matu kopšanu, tas ir par nedalītu uzmanību matiem! Atklājiet matu patieso skaistumu ar ALFAPARF MILANO - neatkarīgi no jūsu matu veida. Un katra diena ir īstā.

Ideālā krāsa ir perfekts instruments, lai paustu īsto Jūs: ALFAPARF MILANO matu produkti palīdz Jums aptvert pārmaiņas un atklāt visas Jūsu personības šķautnes. Mēs atbalstām Jūsu izvēli visos toņos!

ALFAPARF MILANO frizierus vada vēlme dalīties savās kaislībās un iedvesmā. Mēs vēlamies paplašināt mūsu radošo profesionāļu kopienu un popularizēt skaistumkopšanas zinātību.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.