REPONSE ECLAT maska ādas starojumam...

REPONSE ECLAT maska ādas starojumam 200ml

A1140021
1-4
Profesionāļiem

 
Šis divkāršās iedarbības līdzeklis ir gan maska, gan enzīmu pīlings, kas palīdz uzlabot ādas tekstūru, izlīdzināt ādas toni un atjaunot tās starojumu. Ideāls enerģijas lādiņš, kas dažās minūtēs atmodinās ādas starojumu! Uzlabo un izlīdzina ādas tekstūru. Samazina nepilnības, un āda labāk atstaro gaismu. Ādas tonis ir vienmērīgs un starojošs. Perlamutra gela tekstūra pārklāj ādu ar atsvaidzinošu slāni. Paredzēts visu vecumu sievitēm, kuru ādai trūkst starojuma. Lietošana: Lietot divas reizes nedēļā. Uzklāt plānā kārtiņā, izvairoties no matu līnijas, lūpu un acu zonas, pēc tam noplēst vienā gabalā, sākot ar ārējām malām. Noņemt maskas atliekas ar vates plāksnītēm, kas piesūcinātas ar Glow-Essence.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Mitrinošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Pielietojums
Sejai

Matis izmanto savas zināšanas un pieredzi, lai atrastu visefektīvāko, augstākās kvalitātes formulu. Labākais pierādījums tam: 10 produktu ekskluzīvo produktu  līnijas. Jau vairāk nekā 80 gadus vadošais kosmētikas zīmols un ir atpazīstams jau vairāk kā 70 valstīs ar savām inovācijām un rezultātiem ādas kopšanā.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.