• JAUNUMS
Purles 36 - DNA PROTECTION EXPERT...

Purles 36 - DNA PROTECTION EXPERT Attīroša un detoksificējoša alginātu maska 700ml

36P
1-4
Profesionāļiem

 
Atklājiet Purles 36 Detox melnā algināta maskas izcilo tīrīšanas pieredzi. Šis produkts ir īpaši izstrādāts, lai apmierinātu mūsdienu ādas vajadzību pēc detoksikācijas, un tas izceļas kā DNS aizsardzības eksperts. Tā unikālā formula ietver augstākās klases alginātu un aktīvo ogli, kas darbojas sinerģiski, lai attīrītu un atjaunotu jūsu ādu, nekaitējot maigumam, padarot to par optimālu izvēli tiem, kam ir jutīga un sausa āda. Efektīvākai pretnovecošanās iedarbībai zem maskas var likt 73 Perfector Activator – veidojot oklūziju, palielinot aktīvo vielu iekļūšanu ādā. Ideāli piemērots cilvēkiem, kuri meklē augstākās kvalitātes ādas detoksikācijas procedūru, kas arī pasargā ādu no vides agresoriem. Regulāra lietošana veicina atsvaidzinātu, attīrītu sejas ādu ar pastiprinātu aizsardzību pret DNS bojājumiem un agrīnām novecošanās pazīmēm. LIETOŠANA: Sajauc 30 g pulvera ar 90 ml ūdens 20°C temperatūrā; samaisa, lai izveidotu pastu. Vienmērīgi uzklājiet uz sejas un pagaidiet 15 minūtes. Noņemiet masku vienā gabalā, notīriet visus atlikumus ar mitru vates spilventiņu.
Tilpums
401-850ml
Īpašības
Atjaunojošs
Ādas tips
Jutīgai ādai
Kolekcijas
DNA PROTECTION EXPERT

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.