SILKY REBUILD Fluīds atjaunojošs,...
SILKY REBUILD Fluīds atjaunojošs,...
SILKY REBUILD Fluīds atjaunojošs,...
SILKY REBUILD Fluīds atjaunojošs, termo-aizsardzība Solis5 125ml
SILKY REBUILD Fluīds atjaunojošs, termo-aizsardzība Solis5 125ml
SILKY REBUILD Fluīds atjaunojošs, termo-aizsardzība Solis5 125ml

SILKY REBUILD Fluīds atjaunojošs, termo-aizsardzība Solis5 125ml

SIREREFLU
>10
18,90 €
PVN iekļauts
Pasūti SILKY produktus:
- virs 50eur un saņem -5% atlaidi
- virs 100eur un saņem -15% atlaidi
- virs 150eur un saņem -20% atlaidi

 

REBUILD Atjaunojošais fluīds termoaizsardzībai.

LIETOŠANAS VEIDI: 1 Lietot kā termo līdzekli katru reizi pirms matu fēnošanas vai veidošanas, izmantojos elektroierīces. Ieklāt pāris pilienus matos visā to garumā. Neskalot. Var lietot kā līdzekli frizūras noslēguma akcentēšanai. 2 Lietot kā Atjaunošanas procedūras noslēdzošo Soli 5 - pirms matu fēnošanas vai veidošanas. Ieklāt pāris pilienus uz matiem visā to garumā. Neskalot. Arvien biežāk uztrauc iespējamie matu bojājumi, ko izraisa ārēji faktori, piemēram, pastāvīga piesārņojuma un UV staru iedarbība, kā arī ķīmiska un mehāniska apstrāde. Zīdainu matu rekonstrukcija ir risinājums, Pateicoties inovatīvai "phcontrol" ph-kontroles tehnoloģijai un augstas veiktspējas dabīgām sastāvdaļām, lietojot REBUILD sērijas kosmētiku, mati tiek atjaunoti un "atdzīvināti".

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Matu nogludināšanai
Termoaizsardzībai
Matu tips/stāvoklis
Bojātiem matiem
Kolekcijas
HAIR RECOSTRUCTION

  

VĒRTĪBAS 

Zīmols piedāvā konkrētus produktus konkrētām klientu vajadzībām.

Stingrība un saprotami produkti, efektīvas-iedarbīgas formulas atspoguļo piedāvāto kosmētikas līniju identitāti. Uz augstu veiktspēju, augsta līmeņa tehnoloģisko saturu, dabiskām, uz pārbaudītām aktīvām augu izcelsmes sastāvdaļām, ir balstīta piedāvāto produktu efektivitāte.

   

RŪPES

Personīgā skaistumkopšana caur matu kopšanas prizmu ir zīmola galvenais mērķis. Visu piedāvāto kosmētikas līdzekļu loma ir uzlabot matu stāvokli, kas ir iespējams pateicoties nevainojamai tehnoloģisko un dabīgo sastāvdaļu sinerģijai. Formulas satur tikai to, kas nepieciešams tūlītējam rezultātam. Rūpes un noteiktība sniedz veselīgāka un daudz skaistāku kopējo izskatu!

   

BŪTISKI

Produktu klāsts ir daļa no  viegli saprotamas un pielietojamas sistēmas kā frizierim, tā gala-patērētājam. Katrs produkts ir izstrādāts, lai atbilstu konkrētām matu un galvas ādas vajadzībām. No matu krāsošanas līdz pat matu veidošanai, zīmols piedāvā tikai būtiskākos kosmētikas līdzekļus, izvairoties no liekiem, nevajadzīgiem produktiem.

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.