Matu laka ar stipru fiksāciju 500ml

Matu laka ar stipru fiksāciju 500ml

99240005369
1-4
21,06 €
PVN iekļauts

 
Fix It stipras fiksācijas matu laka ilgnoturīgai matu fiksācijai. Jauna formula, kuras pamatā ir 3D-Sculpt tehnoloģija, kas darbojas ar mikropolimēru palīdzību, tie savij trīsdimensiju struktūras starp matiem, nodrošinot stabilu un uzticamu fiksāciju. Matu laka viegli uzklājas uz matiem, ātri nožūst un neatstāj matus lipīgus, var viegli izķemmēt. Formulas sastāvā ir pantenols, kas dziļi iesūcas matos, un tam ir barojoša iedarbība, atjauno optimālo mitruma līmeni matos. Fiksācijas stiprums: 2. Lietošana: pirms lietošanas sakratīt. Izsmidzināt visā matu garumā no 30cm attāluma. Lai piedotu matiem papildus apjomu, izsmidzināt laku tieši uz matu saknēm.
Tilpums
401-850ml
Īpašības
Barojošs
Pēc fiksācijas līmeņa
Stipras fiskācijas

Mūsdienās Kadus Professional ir viens no uzticamākajiem starptautiskajiem zīmoliem, kas kā lielu vērtību piedāvā kvalitatīvus produktus, lai padarītu klientus laimīgus. Zīmola pastāvēšanas būtība ir neatkarības stiprināšana. Ar Kadus Professional jūs esat labās rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.