Luxury Hair Pro Back Bar Post Color...

Luxury Hair Pro Back Bar Post Color Maska, 1000ml

480065
1-4
16,40 €
PVN iekļauts

 
Barojoša antioksidantu maska, ideāli piemērota sausiem un jutīgiem matiem. Piešķir neticamu maigumu, pateicoties vitamīnu maisījumam, kas atrodas formulā ar spēcīgām antioksidanta īpašībām (C vitamīns, E vitamīns un PP vitamīns). Palīdz stiprināt un piešķirt matiem elastību, palielinot to izturību.
Tilpums
851- un lielāks ml
Īpašības
Elastībai
Matu mīkstumam
Mitrinošs
Matu tips/stāvoklis
Sausiem matiem
Trausliem matiem
Sastāvdaļas
Vitamīni

Tas iemieso zīmola stūrakmeņus ar savu minimālismu apvienojumā ar mūžīgu eleganci, tīrību un izsmalcinātu mirdzumu. Luxury Hair Pro - sievietes izsmalcinātība atspoguļojas viņas šikajā dzīvesveidā, kur patiesa greznība ir kvalitatīvs pavadītais laiks.

Ekskluzīvas, vismodernākās tehnoloģijas paceļ profesionālo kosmētiku uz nākamo līmeni, nodrošinot produktus sievietēm, kuras vēlas svinēt skaistumu, labklājību un itāļu stilu tās tīrākajā formā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.