Keratīna līdzeklis bojātu nagu...

Keratīna līdzeklis bojātu nagu atjaunošanai, 14ml

001109
1-4
7,90 €
PVN iekļauts

 
Augstākās efektivitātes nagu stiprinātājs viegli maskējošā tonī. Piemērots ļoti stipri bojātietiem vai novājinātiem nagiem - nagiem, kas lūzt, slāņojas un šķeļas. Sastāvā esošais dabīgais keratīns stiprina naga plātni un veido aizsargslāni. • Izlīdzina naga virsmu un piepilda traumētās naga plātnes rievas • Veicina naga plātnes augšanu un izturību • Novērš naga dzeltēšanu Lietošana: Uzklājiet vienā kārtā uz notīrītiem, sausiem nagiem un ļaujiet stiprinātājam nožūt 2 minūtes. Tad uzklājiet savu mīļāko nagu laku. Ja vēlaties lietot tikai nagu stiprinātāju dabīgam efektam, uzklājiet to divās kārtās. Tilpums: 14 ml
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Trausliem nagiem

Mūsu misija ir būt par visvairāk apbrīnoto uzņēmumu nagu skaistumkopšanas nozarē, pateicoties mūsu produktiem, pakalpojumiem, partnerībām un sniegumiem.

Mūsu vīzija ir parsniegt ierasto, lai nodrošinātu izcilu produktu “pieredzi” un tirgus virzītās izglītības programmas.

Savā nozarē mēs esam eksperti un mūs vada mūsu aizraušanās ar nagu skaistumkopšanas kosmētiku.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.