• JAUNUMS
SkinSystem Natural Eļļa pēc...

SkinSystem Natural Eļļa pēc epilācijas, mīkstinoša - nomierinoša 500ml

0040020076
>10
29,34 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

SkinSystem Natural Eļļa pēc epilācijas, mīkstinoša - nomierinoša. Pēc epilācijas āda var būt saspringta, apsārtusi. Šī maigā, 100% dabīgā eļļa baro un rehidrē ādu, nomierina un mazina apsārtumu, piešķirot tai patīkamu aromu. Noņem visus vaska atlikumus. Nesatur silikonus, parabēnus, petrolātus, parafīnus, niķeli un citus smagos metālus.

   

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

*MANDEĻU EĻĻA

Ļoti mīkstinošs, atjaunojošs antioksidants. Eļļa novērš epidermas dehidratāciju un jebkāda veida ādas lobīšanos. Bagāta ar vitamīniem, antioksidantiem, minerālvielām un neaizstājamām taukskābēm, tā stimulē kolagēna ražošanu, novēršot elastības un tonusa zudumu.

*PERSIKU KAULU EĻĻA

Bagāta ar A vitamīnu, E vitamīnu, minerālvielām un neaizstājamām taukskābēm, eļļa ir vērtīgs, 100% dabisks palīglīdzeklis sausas un jutīgas, stresa un apsārtušas ādas īpašai aprūpei. Mīkstinošs, barojošs, atjaunojošs antioksidants. Eļļa atjauno normālu ādas aizsargbarjeru, padarot to mitrinātu, mīkstu un elastīgu.

*KOKONIEĻĻA

Bagāta ar antioksidantiem vitamīniem un neaizstājamām taukskābēm, tā dabiski aizsargā un stiprina ādu, pasargājot to no ārējo apstākļu agresijas. Betakarotīns sinerģijā ar E vitamīnu stimulē kolagēna ražošanu, atjaunojot ādas elastību un novēršot grumbu veidošanos un tonusa zudumu.

   

LIETOŠANA:

Uzklājiet uz ādas ar vieglu masāžu, līdz eļļa pilnībā uzsūcas.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Barojošs
Ādas tips
Jutīgai ādai
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Eļļas

Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.