SOOTHING GEL Želeja, kāju tūskas un...

SOOTHING GEL Želeja, kāju tūskas un smaguma sajūtas novēršanai 1000ml

PBOMSH322
1-4
77,89 €
PVN iekļauts

 

Gels ar vēsuma efektu ir īpaši izstrādāts, lai sniegtu labsajūtu nogurušām vai tūskainām kājām, potītēm un pēdām. Daudzu nelabvēlīgu faktoru ietekmē, kā piemēram, sēdošs darbs, regulāras staigāšanas uz augstiem papēžiem, ilga stāvēšana vai karstums kājas bieži nogurst un piepamst, radot diskomfortu un neestētisku izskat. Lai to novērstu gela sastāva iedarbīgumu garantē divu augu aktīvo sastāvdaļu sinerģiska kombinācija: 1% Mentola ekstrakts atsvaidzina un tonizē, samazina tūsku un noguruma sajūtu, 3% Melleņu ekstrakts aizsargā kapilārus un asinsvadus, uzlabo asins mikrocirkulāciju. Dažu minūšu laikā pēc lietošanas sajūtams viegluma efekts, uzlabojas limfas attece, mazinās apkārtmērs sakarā ar liekā šķidruma izvadīšanos no audiem. Kājas jutīsies vieglākas, tonizētākas un atsvaidzinātas. Uzlabosies vizuālais efekts.

Ideāli piemērots lietošanai vasaras laikā. Aukstā laikā uzklāt kādu laiku pirms došanās salā. Izteiktas problēmas gadījumos klāt vairākas 2 - 3 reizes dienā, lai iegūtu intensīvus rezultātus līdz sasniegts vēlamais efekts.

Tilpums
851- un lielāks ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Želejas

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.