JOKO MINERAL Pūderis, minerālu | 05...
JOKO MINERAL Pūderis, minerālu | 05...
JOKO MINERAL Pūderis, minerālu | 05...
JOKO MINERAL Pūderis, minerālu | 05 LIGHT BRONZE
JOKO MINERAL Pūderis, minerālu | 05 LIGHT BRONZE
JOKO MINERAL Pūderis, minerālu | 05 LIGHT BRONZE

JOKO MINERAL Pūderis, minerālu | 05 LIGHT BRONZE

NJPU60102-B
1-4
10,44 €
PVN iekļauts

 

Turpini mainīties!

Nevainojams matēts vai mirdzošs mirdzums 6 ceptu minerālpulveru sērija (3 matēti, 3 izgaismojoši), apvienojot dabisko minerālu kopšanu ar unikālu cepšanas tehnoloģiju. Nodrošina dabisku efektu: matējošs vai izgaismojošs, ko var klasificēt: no izgaismojoša līdz izgaismojošam un bronzējošam. Pūderis lieliski pielīp, neatstājot traipus vai svītras, nodrošinot dabisku, vienmērīgu krāsu. Gludi klājas pa ādu, lieliski pieskaņojot jebkuram tonālajam krēmam.

Inovatīva formula:

  • Pulvera formulas, kas nesatur parabēnus, pamatā ir minerālvielas un eļļas: argans, jojoba un makadāmija, kas atjauno un izlīdzina.
  • Produktu var droši lietot cilvēki ar īpaši jutīgu ādu, jo tajā esošās minerālvielas ir ļoti neitrālas pret ādu.

Kā lietot:

JOKO minerālais pūderis, atkarībā no tā īpašībām, matē vai izgaismo ādu, neatstājot uz tās traipus. Izgaismojošs pūderis piešķir ādai dabisku mirdzumu un izceļ vaigu kaulus, savukārt matējošais lieliski uzsūc lieko sebumu un garantē nevainojamu efektu daudzu stundu garumā.

Īpašības
Atjaunojošs
Sastāvdaļas
Argana eļļa
Preces veids
Pūderis

JOKO MAKE-UP - отражает мировые тенденции, модные цветовые палитры с оригинальными текстурами, консистенцией и простой, но выдающейся упаковкой. Бренд сотрудничает с профессионалами из Италии и Франции, и его уникальные коллекции создаются с использованием новейших активных компонентов и уникальной Швейцарской технологии микронизации.

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.