Šampūns matu apjomam 250ml

Šampūns matu apjomam 250ml

81593579
1-4
10,98 €
PVN iekļauts

 
Impressive Volume šampūns matu apjomam. Šampūna aktīvās sastāvdaļas rūpējas par galvas ādu, novēršot tās sausumu un normalizējot pH līmeni. Sastāvu plāniem un smalkiem matiem ir iedvesmojusi citronzāle un bambuss. Citronzāle ir atzīts ārstniecības augs, kas bagātīgi satur ēteriskās eļļas, kurām piemīt matus kopjošas īpašības. Bambuss ir viens no ātrāk augošajiem augiem, kuru lielākoties veido lignīns, kas izslavēts ar nostiprinošu iedarbību, vieglumu un elastību. Lietošana: uzklāt šampūnu uz mitriem matiem, iemasēt. Rūpīgi noskalot ar ūdeni.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Elastībai
Matu apjomam
Matu tips/stāvoklis
Plāniem un smalkiem matiem

Mūsdienās Kadus Professional ir viens no uzticamākajiem starptautiskajiem zīmoliem, kas kā lielu vērtību piedāvā kvalitatīvus produktus, lai padarītu klientus laimīgus. Zīmola pastāvēšanas būtība ir neatkarības stiprināšana. Ar Kadus Professional jūs esat labās rokās.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.