Barojošs un mitrinošs šampūns matiem...

Barojošs un mitrinošs šampūns matiem 250ml

81606571
1-4
14,06 €
PVN iekļauts

 
Velvet Oil šampūns ne tikai liks matiem izskatīties veselīgākiem, nostiprinās to struktūru un palielinās to dabīgo spīdumu līdz pat 25%. Šampūna sastāvā ir argana eļļa, vitamīns E un pantenols, kas palīdz savaldīt matus, piepildot tos ar dzīvību. Argāna eļļa - intensīvi barojoša un aizsargājoša, šai vērtīgajai eļļai piemīt spēcīgas kutikulas atjaunojošas īpašības. E vitamīns - efektīvs antioksidants, novērš UV radītos bojājumus un novecošanas iedarbību, vienlaikus saglabājot matus neticami mīkstus. Lietošana: viegli iemasēt šampūnu mitros matos, līdz tas sāk putot. Rūpīgi noskalot un atkārtot vēlreiz, ja ir nepieciešamība.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atjaunojošs
Barojošs
Mitrinošs
Sastāvdaļas
Vitamīni

Mūsdienās Kadus Professional ir viens no uzticamākajiem starptautiskajiem zīmoliem, kas kā lielu vērtību piedāvā kvalitatīvus produktus, lai padarītu klientus laimīgus. Zīmola pastāvēšanas būtība ir neatkarības stiprināšana. Ar Kadus Professional jūs esat labās rokās.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.