Šampūns ar keratīnu 250ml

Šampūns ar keratīnu 250ml

99240005085
1-4
14,06 €
PVN iekļauts

 
Fiber Infusion matus atjaunojošajam šampūnam ir maiga, attīroša bāze un formula, kas bagātināta ar dabīgo keratīnu. Keratīns ir ļoti izturīgs, aizsargājošs proteīns, kas dabiskā veidā atrodas matos un nagos. Tas ir labi pazīstams ar stiprinošām un atjaunojošām īpašībām. Ideāli piemērots plāniem, bojātiem un vājiem matiem, kā arī sagatavos tos turpmākām, intensīvākām kopšanas procedūrām. Lietošana: uzklāt šampūnu uz mitriem matiem, iestrādāt visā matu garumā un iemasēt. Rūpīgi izskalot ar ūdeni. Lai sasniegtu maksimālo efektu, izmantojiet visu Fiber Infusion produktu līniju.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Dziļi attīrošs
Matu struktūras dziļai atjaunošanai
Matu tips/stāvoklis
Bojātiem matiem
Plāniem un smalkiem matiem
Sastāvdaļas
Keratīns

Mūsdienās Kadus Professional ir viens no uzticamākajiem starptautiskajiem zīmoliem, kas kā lielu vērtību piedāvā kvalitatīvus produktus, lai padarītu klientus laimīgus. Zīmola pastāvēšanas būtība ir neatkarības stiprināšana. Ar Kadus Professional jūs esat labās rokās.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.