• -10%
Šampūns krāsotiem matiem 250ml

Šampūns krāsotiem matiem 250ml

81644412
1-4
9,88 € 10,98 € -10%
PVN iekļauts
Time left

 
Color Radiance šampūns krāsotu matu kopšanai. Kopj matus un aizsargā matu krāsas intensitāti un noturību. Sastāvu krāsotiem matiem ir iedvesmojusi pasiflora un apelsīna miziņa: pasifloru pazīst tās dziedniecisko īpašību dēļ, ko nodrošina tās sastāvā esošās barojošās vielas. Apelsīna miziņa ar skābu pH ir izslavētas ar spēju apturēt nevēlamu oksidāciju. Lietošana: uzklāt šampūnu uz mitriem matiem un maigi iemasēt līdz tas sāk putoties. Rūpīgi noskalot un atkārtot, ja ir nepieciešams.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Barojošs
Dziļi attīrošs
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem

Mūsdienās Kadus Professional ir viens no uzticamākajiem starptautiskajiem zīmoliem, kas kā lielu vērtību piedāvā kvalitatīvus produktus, lai padarītu klientus laimīgus. Zīmola pastāvēšanas būtība ir neatkarības stiprināšana. Ar Kadus Professional jūs esat labās rokās.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.