Taboo Total Fresh sauļošanās krēms 15ml
Taboo Total Fresh sauļošanās krēms 15ml
Taboo Total Fresh sauļošanās krēms 15ml
Taboo Total Fresh sauļošanās krēms 15ml

Taboo Total Fresh sauļošanās krēms 15ml

TAB1033
>10
1,49 €
PVN iekļauts
Pasūti Taboo produktus:
- virs 50eur un saņem -7% atlaidi
- virs 100eur un saņem -15% atlaidi
- virs 150eur un saņem -20% atlaidi

 

Atsvaidzinošs spēcīgs bronzētājs, ar jaunu, atvēsinošu efektu. Lieliski piemērots iesācējiem un pieredzējušiem miecētājiem. Novērš nepatīkamo ādas smaku, kas pakļauta UV stariem.

Priekšrocības:

Dziļi baro, aizsargā un atdzīvina ādu. Relaksējoša un atsvaidzinoša formula.

Smarža: pasifloras auglis

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Ar bronzatoriem
Sastāvdaļas
Kalogēns
Ādas tips
Gaišai ādai
Kolekcijas
TABOO LINE

Pateicoties precīzi atlasītajām sastāvdaļām, bronzatoru savienojumiem un aktīvajām vielām (tirosīns), Bronzer līnijas produkti ātri un droši piešķir īstu tropisku ādas iedegumu. Lieliskie tropisko augļu aromāti un smaržu nianses padara sauļošanās procesu relaksējošu un patīkamu.

Taboo Man & Woman ir produktu līnija sievietēm (Fit Line) un vīriešiem (Energy Stream). Līnijas sastāvā ir divi produkti sievietēm un divi vīriešiem, kas paredzēti klientiem gan ar bālu, neiesauļotu, gan tumšāku, iesauļotu ādu. Fit Line produktiem piemīt maigs citrusaugļu aromāts un pretcelulīta, ķermeņa formu veidojošs efekts, savukārt Energy Stream produktiem ir izteikti vīrišķīgas smaržu nianses, kas apmierina pat prasīgākos klientus.

Tan Essences ir ar augu ekstraktiem bagātināta sauļošanās kosmētikas līnija. Īpaši izstrādātais losjonu sastāvs palīdz iegūt veselīgu, drošu iedegumu un nodrošina maksimālas rūpes par ādu, aizsargājot to no UV staru nelabvēlīgās ietekmes. Līdzekļos izmantotās formulas ir bagātas ar antioksidantiem, vitamīniem un uzturvielām, kas ļauj iegūt skaistu un dabisku iedegumu. Atgriezieties pie dabas ar Tan Essences!

Taboo Expert sauļošanās krēmu līnija ir pirmā, kurā ir izmantots IBC (Intelligent Bronzing Complex) komplekss, kas nodrošina iedeguma krāsu tikai brūnajos toņos, novēršot dzeltenos un oranžos toņus. IBC apvieno sevī DHA un bioflavonoīdu efektu, kas nodrošina daudz ātrāku krēma iedarbību, daudz intensīvāku iedeguma krāsu, ilgstošāku noturību, pretnovecošanās iedarbību un aizsardzību pret aktīvā skābekļa molekulām. Visos Expert sērijas produktos liela uzmanība ir pievērsta ādas mitrināšanai epidermas augšējos un apakšējos slāņos. Šo procesu nodrošina hidroprotektols (hydroprotectol), zinātniski radīta dubultas iedarbības sastāvdaļa, kas vēl vairāk uzlabo krēmu uzklāšanas komfortu.

Expert līnijas produkti ir īpaši piemēroti cilvēkiem ar jutīgu ādu, jo tie ir vienīgie no tirgū piedāvātajiem produktiem, kas nesatur parabēnus un vielas, kas var izraisīt alerģiskas reakcijas.

 

 

 

Taboo Effect sērijas sauļošanās krēmu formulas ir īpaši izstrādātas izmantošanai sejas, dekoltē un kakla zonām. Produkti ir īpaši izveidoti, lai barotu jutīgās, nenosegtās ķermeņa daļas un nodrošinātu dziļu mitrināšanas efektu. Īpašā formula krēmiem piešķir samtainu konsistenci, nodrošinot vieglu un komfortablu uzklāšanu. Krēmi ir veidoti kā gela emulsija un ietver maigas aktīvās sastāvdaļas, kuras kombinētas unikālā formulā, kas aktīvi uzlabo ādas stāvokli sauļošanās seansa laikā un pēc tā. Krēmu sastāvs ir bagāts ar antioksidantiem, vitamīniem un dažādām barojošām sastāvdaļām. To smaržas nesatur vielas, kas var izraisīt alerģiskas reakcijas, kas vēl vairāk uzlabo uzklāšanas komfortu, palīdzot novērst iespējamos ādas reakcijas riskus.

 

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.