• JAUNUMS
Purles 91 - PURE REBALANCING CEREMONY...

Purles 91 - PURE REBALANCING CEREMONY Krēmveida gomaža 200ml

91P
1-4
Profesionāļiem

 
Ļaujieties tīrai līdzsvara atjaunošanas ceremonijai ar Purles 91 Soft Gommage, kas ir sejas lutināšanas iemiesojums, kas pielāgots visiem ādas tipiem. Šis produkts ir īpaši noderīgs taukainai, kombinētai vai dehidrētai ādai, un tas piedāvā risinājumu bieži sastopamām ādas problēmām, maigi likvidējot atmirušās šūnas un nepilnības, atklājot gludāku, mirdzošāku sejas krāsu. Šis smalkais pīlings ir ieteicams personām, kuras vēlas regulāri uzlabot ādas tekstūru vai kā daļu no visaptverošas ādas kopšanas shēmas. Regulāra uzklāšana sola sejas krāsu, kas jūtas neatvairāmi maiga un paliek labi mitrināta, ko papildina viegla, krēmīga tekstūra, kas nemanāmi sagatavo ādu turpmākām procedūrām. LIETOŠANA: Uzklājiet plānu kārtu uz attīrītas sejas un kakla, izvairoties no acīm. Ļaujiet tai nožūt apmēram 5 minūtes, pēc tam noņemiet to ar maigām, apļveida kustībām un noskalojiet ar remdenu ūdeni.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Mitrinošs
Ādas tips
Kombinētai ādai
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
PURE REBALANCING CEREMONY

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.