• JAUNUMS
Purles 64 - ACID PEELS Neitralizējošs...

Purles 64 - ACID PEELS Neitralizējošs losjons 200ml

64P
1-4
Profesionāļiem

 
Purles 64 neitralizējošais losjons ir īpaši izstrādāta formula, kas ātri un efektīvi neitralizē augļu (AHA) un beta hidroksi skābju pīlinga procedūru pēcefektus. Acumirklī paaugstinot ādas pH līmeni, tas kavē turpmāku aktīvo vielu iekļūšanu, nodrošinot drošu un komfortablu pēcpīlinga procesu. Piemērots lietošanai pēc jebkura pīlinga pīlinga, šis losjons ir būtisks solis ādas nomierināšanā un dabiskā līdzsvara atjaunošanā. Regulāri lietojot, sagaidiet mitrinātu, mierīgāku sejas ādu un paātrinātu reģenerācijas procesu, kas novedīs pie veselīgāka izskata. LIETOŠANA: Pēc pīlinga skalošanas ar ūdeni vienmērīgi uzklājiet losjonu ar vates tamponu, izvairoties no acu zonas.
Tilpums
151-400ml
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
ACID PEELS
Preces veids
Toniks | losjons

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.