• JAUNUMS
Purles 59 - ACID PEELS Līdzeklis ādas...

Purles 59 - ACID PEELS Līdzeklis ādas sagatavošanai AHA procedūrām 200ml

59P
1-4
Profesionāļiem

 
Purles 59 attaukošanas šķīdums, kura pamatā ir AHA un BHA skābes, ir izcila izvēle personām, kuras vēlas rūpīgi sagatavot savu ādu dažādām procedūrām, tostarp skābes pīlingiem un mikrodermabrāzijai. Šis spēcīgais produkts ir paredzēts visiem ādas tipiem, un tas ir īpaši prasmīgs taukainas un uz pinnēm pakļautas ādas attīrīšanā, padarot to gruntētu un gatavu turpmākām ādas kopšanas procedūrām. Galvenās sastāvdaļas: glikolskābe. Piemērots lietošanai kā sagatavošanās posms pirms AHA un BHA skābju pīlingu uzklāšanas, kā arī mikrodermabrāzijai, īpaši taukainai un uz pinnēm pakļautiem ādas tipiem. Regulāra lietošana nodrošina dziļi attīrītu sejas ādu, noņemot kosmētiku un netīrumus, paverot ceļu labākiem pretgrumbu, balināšanas un pretpūtīšu ārstēšanas rezultātiem. LIETOŠANA: Pēc sejas tīrīšanas un kosmētikas noņemšanas uzklājiet attaukošanas šķīdumu uz ādas, maigi iemasējot to, izvairoties no acīm. Ideāli piemērots ādas attīrīšanai un sagatavošanai.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
ACID PEELS

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.