• JAUNUMS
Purles 98 - CLINICAL REPAIR CARE...

Purles 98 - CLINICAL REPAIR CARE Pretnovecošanas sejas krēms 100ml

98P
1-4
Profesionāļiem

 
Izstrādāts ādai, kurai ļoti nepieciešama atjaunojoša iejaukšanās, Purles Age Reverse Cream ir zinātnisks brīnums, kas ir prasmīgi izstrādāts, lai atbalstītu un uzlabotu ķirurģisko un skaistumkopšanas procedūru rezultātus. Šī augstākās kvalitātes pretnovecošanās risinājuma mērķis ir saglabāt un pagarināt jauneklīgo izskatu, kas iegūts estētisko procedūru rezultātā, efektīvi rūpējoties par ādu, kas meklē intensīvu atdzīvināšanu. Šis atjaunojošais krēms ir īpaši paredzēts kopšanai pēc procedūras, palīdzot saglabāt ārstēšanas rezultātus, vienlaikus veicinot ādas dabiskās atjaunošanās funkcijas. Ar pastāvīgu uzklāšanu sagaidiet redzami atjaunotu, jauneklīgāku sejas krāsu, ko raksturo atjaunots tvirtums un mirdzošs mirdzums, kas ir sinonīms veselīgai, atjaunotai ādai. LIETOŠANA: Lai iegūtu optimālus rezultātus, uzklājiet krēmu uz tīras sejas un kakla, masējot ar apļveida kustībām, līdz tas pilnībā uzsūcas.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
CLINICAL REPAIR CARE
Preces veids
Krēmi

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.