• JAUNUMS
Purles 15 - MELANOCONTROL SYSTEM...

Purles 15 - MELANOCONTROL SYSTEM komplekts

15P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
MelanoControl System ir daudzu gadu pētījumu rezultāts, kas vērsts uz perfektu formulu izstrādi, kas ne tikai samazina krāsas maiņu redzamību, bet arī ietekmē neatņemamos ādas pretnovecošanās procesus. Uzlabotas produktu formulas ir radījuši speciālisti dermatoloģijas un kosmetoloģijas jomā, lai atbilstu dažādu etioloģiju bāla vai iekrāsotas ādas prasībām. Novatorisku aktīvo sastāvdaļu, piemēram, arbutīna, AHA un BHA skābes, lakricas un zīdkoka ekstrakta un heksilresorcinola, izmantošana nodrošina daudzvirzienu iedarbību. Galvenā līnijas priekšrocība ir efektīva visu veidu krāsas maiņu samazināšana neatkarīgi no to izcelsmes. Tas novērš esošos pigmentācijas plankumus un kavē jaunu veidošanos. MelanoControl System ietver produktus, kas viens otru papildina, veidojot visaptverošu kopšanas sistēmu – sākot no koncentrēta flakona, caur intensīvi pīlinga masku, līdz progresīvam krēmam ar SPF 50+ filtru. Efekts: Efektīva visu veidu krāsas maiņu samazināšana neatkarīgi no to izcelsmes. Esošo pigmentācijas plankumu likvidēšana un jaunu veidošanās novēršana. Piešķir ādai jaunu, mirdzošu izskatu. Biežums: Ieteicama kā intensīva procedūra, kas sastāv no 5 - 8 procedūru sērijas. Ieviešot mikroadatas metodi, ieteicams 14 dienu pārtraukums starp secīgām sesijām. Komplektā ietilpst: 15.1 Depigment Peel Mask x3.; 15.2 Depigment Mezokokteilis x3.; 15.3 Depigment Cream SPF 50+ x3. Šis komplekts ir piemērots 3 procedūrām.
Īpašības
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Pielietojums
Komplekti
Kolekcijas
MELANOCONTROL SYSTEM

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.