• JAUNUMS
Purles 14 - GOLD & PEARLS CEREMONY...

Purles 14 - GOLD & PEARLS CEREMONY Delikāts pīlings sejai 200ml

14P
1-4
Profesionāļiem

 
Izbaudiet grezno Purles 14 Precious Exfoliator – bagātīgu kopšanas līdzekli, kas paredzēts prasīgai nobriedušai ādai, kas vēlas atjaunoties. Šis intensīvais pīlinga šķīdums ir izveidots ar satriecošām 97% dabīgām sastāvdaļām, risinot ar novecošanu saistītās kopīgās problēmas, piemēram, blāvumu un tvirtuma trūkumu. Zelta un pērļu ceremonijas iedvesmotais produkts nodrošina bagātīgu ādas kopšanas procedūru, kas nodrošina svaigu, mirdzošu sejas krāsu. Šis intensīvais pīlings ir īpaši izstrādāts nobriedušiem ādas tipiem, un tas ir ieteicams ikvienam, kurš vēlas uzmundrināt savu ādu, samazinot novecošanās un vides stresa faktoru redzamās sekas. Pērļu un korunda plankumu iekļaušana palīdz atjaunošanas procesā, atklājot gludāku un gaišāku ādas toni. Regulāra Purles 14 Precious Exfoliator lietošana uzlabo ādas tvirtumu un mirdzošu, jauneklīgu mirdzumu. Tās formula cīnās ar blāvumu, atvieglo ādas virsmu, nodrošinot skaidru, gaišāku izskatu. LIETOŠANA: Lai iegūtu labākos rezultātus, uzklājiet skrubi uz mitras ādas, maigi iemasējot ar apļveida kustībām visā sejā, kaklā un dekoltē. Rūpīgi noskalojiet ar ūdeni. Iekļaujiet šo ceremoniālo pīlingu savā skaistumkopšanas shēmā divas reizes nedēļā, lai saglabātu mirdzošu sejas krāsu.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atjaunojošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
GOLD & PEARLS CEREMONY
Preces veids
Pīlingi

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.