• JAUNUMS
Purles 55 - GLAMOUR BODY CEREMONY...

Purles 55 - GLAMOUR BODY CEREMONY Kokosriekstu maska ietīšanāi 2500ml

55P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Ļaujieties izcilam ādas kopšanas rituālam ar Purles 55 kokosriekstu pulvera ietīšanu, kas ir jūsu risinājums izkaltušas, nogurušas ādas atjaunošanai. Šis greznais Glamour Body Ceremony kosmētikas ietīšanas līdzeklis spēj nodrošināt mierīgu pieredzi kopā ar dziļu barošanu. Izmantojot kokosriekstu izcelsmes sastāvdaļu iedarbību, tas atklāj spēcīgu līdzekli pret ādas novecošanās pazīmēm un vides stresu. Īpaši labvēlīga ādai, kas ir pārmērīgi sausa vai ar noguruma pazīmes, ietīšana ir mierinošs apskāviens ādai, kas meklē atjaunošanos un vitalitāti. Regulāra lietošana piešķir ādai noturīgu, elastīgu sajūtu, jo tā iegūst atjaunotu tvirtuma un gluduma sajūtu, atgādinot tropiskās brīvdienas zem Polinēzijas saules. LIETOŠANA: Sajauciet 180 g (300 ml) pulvera ar 270 ml silta ūdens (maks. 25°C), līdz iegūstat viendabīgu pastu. Atstājiet to 2 minūtes, pēc tam uzklājiet to tieši uz ādas uz ķermeņa zonām, kurām nepieciešama ārstēšana. Ietiniet masku plastmasas folijā un pēc tam termosegā. Pēc 30 minūtēm nomazgājiet to.
Tilpums
851- un lielāks ml
Īpašības
Atjaunojošs
Ādas tips
Sausai ādai
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
GLAMOUR BODY CEREMONY

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.