• JAUNUMS
Purles 35 - ACID PEELS P-pīlings 44%...

Purles 35 - ACID PEELS P-pīlings 44% 50ml

35P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Pārveidojiet savu sejas krāsu ar Purles P-Peel 44 — profesionālas kvalitātes pīlingu, kas paredzēts nobriedušai, vājai ādai un sarežģītām tauku dziedzeru problēmām, piemēram, pinnēm un seborejas dermatītu. Tā uzlabotā formula dziļi iesūcas, lai atdzīvinātu mirdzumu, novērstu nepilnības un atjaunotu ādas jauneklīgo elastību. Ideāli piemērots lietošanai uz sejas, kakla un ārpus tās, tas efektīvi novērš strijas un ādas slābumu, veicinot redzami uzlabotu ādas tekstūru. Galvenās sastāvdaļas: 39% pirovīnskābe, 5% pienskābe. Ieteicams nobriedušiem ādas tipiem, kam nepieciešama atjaunošana, un tiem, kas vēlas cīnīties ar pastāvīgām pūtītēm un seborejas slimībām. Sagaidiet atdzīvinātu sejas krāsu ar samazinātām novecošanās pazīmēm, pastiprinātu tvirtumu un skaidru, gludu izskatu. LIETOŠANA: Pēc ādas sagatavošanas uzklājiet 1-3 kārtas ar tamponu, ļaujot katram nožūt. Ja nepieciešams, pastipriniet pīlingu ar vairākiem slāņiem un noskalojiet ar neitralizējošu losjonu.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
ACID PEELS
Preces veids
Pīlingi

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.