10% Fitīnskābe /Grumbu mazināšanai un...

10% Fitīnskābe /Grumbu mazināšanai un elastības atjaunošanai/ 30ml

MI80038
1-4
Profesionāļiem
Time left

 
10% fitīnskābe pH 2.5. Atšķirībā no citām skābēm fitīnskābe sastāv no sešām skābju grupām, tā ir ļoti efektīva skābe ar maigu darbības mehānismu. Lielmolekulārā izmēra dēļ, tā iedarbojas galvenokārt uz ādas virsējo slāni. Glikolskābe attīra ādu no tās atmirušajām šūnām, padara ādas virskārtu maigāku un tvirtāku, gaišina virspusējos pigmentācijas plankumus, rada vienmērīgāku ādas toni, veicina mīmisko krunciņu un grumbiņu izlīdzināšanu, palielina ādas spēju piesaistīt mitrumu. Piemīt antioksidatīva iedarbība. Piešķir svaigu un mirdzošu sejas krāsu. Pēc skābju procedūras āda ir lieliski sagatavota, lai uzņemtu intensīvas iedarbības ādas kopšanas līdzekļus.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Elastībai
Pret novecošanos
Pret novecošanos | Pret grumbu

Izvairieties no kairinošu izejvielu izmantošanas

Mēs izvairāmies no tādu sastāvdaļu izmantošanas, kas kairina ādu, un apzināti tiecamies pēc produktiem, kas visvairāk ir piemērotas ādai.

         • Bez parabēniem

         • Bez minerāleļļām

         • Bez emulgatoriem

         • Bez PEG

ar izņēmumu - CC krēmi un šampūnu koncentrāti

JAUNĀKĀ SASTĀVDAĻU TEHNOLOĢIJA

Mēs rūpīgi izvēlamies jaunākās sastāvdaļas, piemēram, peptīdus, Derma Membrace Complex, BioEcolia un EGF. Tas nozīmē, ka mūsu pašreizējā sastāvdaļu bibliotēka var nodrošināt ādai optimālus ieguvumus un maksimālu efektu.

MEHĀNISKĀ, SKĀBĀ UN ENZIMATISKĀ

Pīlinga procedūras ir svarīga mūsu izstrādāto ādas kopšanas un ārstēšanas koncepciju sastāvdaļa. Tā atbrīvo ādu no visiem atlikumiem un atver poras. Tajā pašā laikā regulāras pīlinga procedūras veicina ādas atjaunošanos. Ārstēšanai sertificētajā BIODROGA MD kosmētikas institūtā mēs piedāvājam virkni intensīvu pīlinga procedūru dažādās koncentrācijās. Tas ļauj izvēlēties pareizo pīlinga procedūru katram ādas stāvoklim. Lai saglabātu ārstēšanas rezultātus, ieteicams veikt regulāras un konsekventas pīlinga procedūras mājās.

KONCEPCIJAS UZ MAŠĪNĀM

Mūsu produkti un procedūras ir izstrādātas tā, lai tās būtu ideāli integrētas mašīnveida procedūrās. Mēs pārbaudām visus produktu klāstus un procedūras gan kā manuālas, gan kā apstrādes, gan kā paplašinātu ārstēšanu, izmantojot atbilstošās mašīnas. Atbilstošie mašīnveida ārstēšanas komponenti vēl vairāk pastiprina ādas kopšanas rezultātus.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.