SkinSystem Sejas ampulas SHINE BRIGHT...
SkinSystem Sejas ampulas SHINE BRIGHT...
SkinSystem Sejas ampulas SHINE BRIGHT...
SkinSystem Sejas ampulas SHINE BRIGHT BOOST 7x2ml
SkinSystem Sejas ampulas SHINE BRIGHT BOOST 7x2ml
SkinSystem Sejas ampulas SHINE BRIGHT BOOST 7x2ml

SkinSystem Sejas ampulas SHINE BRIGHT BOOST 7x2ml

1030021104
>5
50,35 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Intensīva izgaismojoša, vienojoša un izgaismojoša procedūra

C vitamīns 10% – Dawnergy TM1% – ActiwhiteTM 0,1% – Acido Azelaico 0,1%

7 dienu intensīva izgaismojoša, vienmērīga un gaišāka procedūra iedarbojas uz dažādiem dermas slāņiem, uzlabojot ādas toni un padarot sejas krāsu viendabīgāku un mirdzošāku. C vitamīns sinerģijā ar inovatīviem biopeptīdiem un Actiwhite TM kavē melanīna ražošanu, novēršot hiperpigmentāciju un tumšu plankumu parādīšanos, efektīvi izgaismo esošās krāsas izmaiņas un tajā pašā laikā stimulē kolagēna ražošanu, saglabājot elastību un aizkavējot ādas novecošanās procesu. .

 

Ko jūs varat sasniegt, izmantojot Shine Bright Boost ampulas?

1) gludāka, vienmērīgāka un mirdzošāka sejas krāsa

2) Melanīna ražošanas kavēšana un tumšo plankumu parādīšanās samazināšanās

3) Dishromiju vājināšanās

4) Aizsardzība pret brīvo radikāļu kaitīgo iedarbību

5) Darbība pret ādas fotonovecošanos

6) Palielināta kolagēna ražošana

7) Lielāka ādas elastība

8) Ādas nepilnību uzlabošanās pūtītes dēļ (plankumi un rētas)

9) Lielāka enerģija šūnām, kas atdzīvina ādu un rada 24 stundu pretnoguruma efektu

10) Ilgstoša efektivitāte

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* C VITAMĪNS

Tam ir antioksidanta iedarbība un tajā pašā laikā tas stimulē kolagēna ražošanu, saglabājot elastību un aizkavējot ādas novecošanās procesu; izgaismo un padara sejas krāsu vienmērīgāku; tam ir izteikts izgaismojošs efekts.

C vitamīns darbojas trīs līmeņos, lai uzlabotu ādas mirdzumu: kavē melanīna ražošanu, novērš hiperpigmentāciju un tumšu plankumu veidošanos, vienlaikus atbalstot kolagēna struktūru, nodrošinot gludu, vienmērīgu toni ādu. Turklāt tas nodrošina aizsardzību pret oksidatīvo stresu un aktīvi novērš ādas fotonovecošanos.

* DAWNERGYTM

Novatorisks peptīds, kas pamodina šūnas, apgādājot tās ar enerģiju, modulējot diennakts ciklu. Pēc pamošanās āda izskatās atdzīvināta un mirdzoša ar pretnoguruma efektu, kas saglabājas visas dienas garumā.

* ACTIWHITETM

Jaunākās paaudzes patentētais aktīvs, tam ir redzams izgaismojošs un izgaismojošs efekts, pateicoties tā spējai samazināt melanoģenēzi, procesu, kas ir atbildīgs par melanīna veidošanos, samazinot tirozināzes aktivitāti melanocītos un kavējot melanosomu nobriešanu. Uzlabo ādas krāsu, samazinot tumšo plankumu parādīšanos un samazinot hiperpigmentētās zonas.

* AZELĀJSKĀBE

Tas veic efektīvu depigmentējošu darbību un efektīvi kontrastē ādas plankumus, ko izraisa pinnes, apsārtums un novecošanas pazīmes. Izgaismo un izgaismo sejas krāsu, uzlabojot nepilnības un redzami izlīdzinot ādas tekstūru.

 

KĀ IZMANTOT:

Pēc rūpīgas attīrīšanas uzklājiet visu ampulas saturu uz sejas, kakla un dekoltē un viegli piesitiet, līdz tas pilnībā uzsūcas. Shine Bright Boost ampulas var izmantot profesionālu izgaismojošu un vienojošu protokolu ietvaros vai kā ikdienas balināšanas pastiprinātāju pirms krēma lietošanas. Kā Total Age Repair Shock Treatment, izmantojiet Hydra Filler Boost, Repro Age Boost un Shine Bright Boost ampulas secīgi. Produktu ieteicams lietot maks. 3 nedēļas pēc kārtas un pēc tam veiciet vismaz viena mēneša pārtraukumu pirms atkārtotas ārstēšanas.

LIETOŠANAS IETEIKUMI: Shine Bright Boost ampulas var izmantot salonā kā daļu no profesionāliem izgaismošanas un vienādošanas protokoliem vai kā ikdienas balināšanas pastiprinātāju pirms krēma lietošanas.

Kā Total Age Repair Shock Treatment, izmantojiet Hydra Filler Boost, Repro Age Boost un Shine Bright Boost ampulas secīgi.

Sargāt no bērniem. Uzglabāt vēsā un sausā vietā. Vienreiz lietojams produkts.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Ādas mirdzumam
Ādas tips
Visiem ādas tipiem

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.