SkinSystem Sejas ampula REPRO AGE...
SkinSystem Sejas ampula REPRO AGE...
SkinSystem Sejas ampula REPRO AGE...
SkinSystem Sejas ampula REPRO AGE...
SkinSystem Sejas ampula REPRO AGE BOOST 1x2ml
SkinSystem Sejas ampula REPRO AGE BOOST 1x2ml
SkinSystem Sejas ampula REPRO AGE BOOST 1x2ml
SkinSystem Sejas ampula REPRO AGE BOOST 1x2ml

SkinSystem Sejas ampula REPRO AGE BOOST 1x2ml

1030021103R
1-4
8,25 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Intensīva atjaunojoša un pārstrukturējoša ārstēšana

ReproageTM 2% – Snap-8TM 3% – UplevityTM 2% – Preregen ®PF 3%

7 dienu intensīva atjaunojoša un restrukturizējoša procedūra, efektīvi novērš visas ādas novecošanās pazīmes. Jaunākās paaudzes biomimētiskie peptīdi, pārprogrammē reģenerācijas potenciālu un stiprina epidermas ekstracelulāro matricu, palielinot kolagēna un elastīna sintēzi, uzlabojot ādas blīvumu un kopējo apjomu, ar tūlītēju liftinga efektu.

Ko jūs varat sasniegt, izmantojot Repro Age Boost ampulas?

1) Ādas dabisko reģenerācijas un atjaunošanas procesu pārprogrammēšana/atkārtota aktivizēšana

2) Epidermas ekstracelulārās matricas nostiprināšana

3) Hialuronskābes, kolagēna un elastīna sintēzes palielināšanās

4) Lielāks dermas apjoms un blīvums

5) Lielāka elastība tūlītējai pārveidošanai

6) Sejas ovāla atkārtota definīcija

7) Pilnīgs jaudas lifts

8) Grumbu izmēra, dziļuma un apjoma samazināšana

9) Dziļāka un noturīga mitrināšana

10) Lielāks gludums un spilgtums

11) Aizsardzība pret brīvo radikāļu kaitīgo ietekmi

12) Ilgstoša efektivitāte

 

Efektivitātes pētījumi* in vivo un laboratorijā pierāda:

- 41% grumbu

+ 21 elastīns

+47% kolagēna

  

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* REPROAGE TM

Inovatīvais biopeptīds, kas no jauna aktivizē epidermas reģeneratīvo potenciālu, novērš ādas novecošanās pazīmes un uzlabo nobriedušas ādas izskatu. Ar vecumu epidermas bazālo šūnu reģeneratīvās spējas samazinās, līdz ar to parādās ādas novecošanas pazīmes: grumbas, elastības un stingrības trūkums, necaurredzamība. REPROAGETM pārprogrammē šūnu reģenerācijas potenciālu epiģenētiskā līmenī: rezultāts ir mirdzoša un atjaunota āda, kas ir gludāka un elastīgāka. REPROAGETM palēnina novecošanās pazīmju parādīšanos, atjauno nobriedušu ādu, uzlabojot tās izskatu un mirdzumu.

* SNAP-8 TM

Novatorisks biopeptīds, kas samazina sejas muskuļu kontrakciju radītās sejas izteiksmes līnijas, izmantojot botulīna toksīnam alternatīvu bioķīmisko mehānismu. Pateicoties tā mikrodimensijai, tas dziļi iesūcas un samazina fibroblastu pārmērīgo kontraktilitāti un kolagēna spriedzi. Tas atslābina ādu, samazina mīmikas līnijas un izlīdzina sejas ādu.

Octapeptide SNAP-8 TM bloķē SNARE kompleksa veidošanos un funkcionalitāti, kas ir atbildīgs par sejas muskuļu kontrakciju un līdz ar to grumbu parādīšanos. Zemāka SNARE kompleksa ekspresija in vitro nozīmē lielāku aktīvās vielas kā pretgrumbu efektivitāti.

* UPLEVITY TM

Inovatīvais biomimētiskais tetrapeptīds veic svarīgu pretnovecošanās darbību, pateicoties tā spējai veicināt kolagēna un elastīna sintēzi. Tas piešķir ādai tvirtumu un tonusu, stimulējot šūnu adhēzijā iesaistīto gēnu ekspresiju.

* PREREGEN®PF

Antioksidantu augu peptīdu un superoksīda-dismutāzes maisījums samazina ādas novecošanās ietekmi, ko izraisa stresa faktori, piemēram, ozons, piesārņojums un UV stari. Tas nodrošina tvirtumu un mitrināšanu un redzami samazina virspusējas smalkās līnijas un grumbiņas.

 

KĀ IZMANTOT:

Pēc rūpīgas attīrīšanas uzklājiet visu ampulas saturu uz sejas, kakla un dekoltē un viegli piesitiet, līdz tas pilnībā uzsūcas. Repro Age Boost ampulas var lietot profesionālu reģenerācijas, restrukturizācijas protokolu ietvaros vai kā ikdienas pastiprinātāju pirms krēma lietošanas. Kā Total Age Repair Shock Treatment, izmantojiet Hydra Filler Boost, Repro Age Boost un Shine Bright Boost ampulas secīgi.

LIETOŠANAS IETEIKUMI: Repro Age Boost ampulas var izmantot salonā kā daļu no reģenerācijas, pārstrukturēšanas profesionāliem protokoliem vai kā pastiprinātu ikdienas revakcinācijas procedūru pirms krēma lietošanas.

Kā Total Age Repair Shock Treatment, izmantojiet Hydra Filler Boost, Repro Age Boost un Shine Bright Boost ampulas secīgi.

Sargāt no bērniem. Uzglabāt vēsā un sausā vietā. Vienreiz lietojams produkts.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
Reticulum Complete Protocol

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.