• JAUNUMS
Purles 128 - SensiSkin GARDEN...

Purles 128 - SensiSkin GARDEN CEREMONY Aveņu koncentrāts 5x 2ml

128P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
27,00 €
PVN iekļauts

 
Aveņu ekstrakts iedarbojas uz ādu atsvaidzinoši, mitrinoši un atsvaidzinoši. Avenes nomierina kairinājumus un stiprina asinsvadus. Lieliski piemērots jutīgas ādas kopšanai. Vitamīnu (tostarp liels daudzums C vitamīna) un mikroelementu bagātība uzlabo ādas stāvokli, izlīdzina to un piešķir mirdzošu izskatu. Paredzēts jutīgiem un sausiem ādas tipiem, kas meklē maigu, bet efektīvu risinājumu dzīvīgākam un elastīgākam izskatam. Nepārtraukti lietojot, sagaidiet pārveidi par gludāku, mirdzošāku sejas krāsu ar redzamu ādas veselības uzlabošanos. LIETOŠANA: Uzklājiet produktu uz attīrītas sejas, kakla un dekoltē zonas un maigi iemasējiet, līdz tas uzsūcas. Jūs varat uzklāt produktu manuāli (masāža), vai izmantojot aparātus, kas palīdz transportēt aktīvās sastāvdaļas (bezadatas mezoterapija, ultraskaņa).
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Ādas mirdzumam
Ādas tips
Jutīgai ādai
Sausai ādai
Kolekcijas
SensiSkin GARDEN CEREMONY

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.