• JAUNUMS
Purles 95 - CLINICAL REPAIR CARE

Purles 95 - CLINICAL REPAIR CARE

95P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Atjaunojiet savu sejas krāsu ar Purles Age Reverse Activator — spēcīgu serumu, kas paredzēts nobriedušai ādai. Šis proaktīvais klīniskās atjaunošanas kopšanas risinājums risina ar vecumu saistītas ādas problēmas, uzlabojot medestētisko procedūru, piemēram, mezoterapijas un pīlingu, efektivitāti, nodrošinot liftinga darbību jauneklīgākam izskatam. Serums ir ideāli piemērots tiem, kas vēlas saglabāt ādas vitalitāti, darbojas kā atjaunojošs līdzeklis novecojošai ādai un sagatavo to medestētiskām procedūrām. Pastāvīgi lietojot, sagaidiet ievērojamu novecošanās pazīmju samazināšanos, uzlabojas ādas struktūru un samtaini gludu sejas krāsu. LIETOŠANA: Uzklājiet uz tīras sejas, kakla un dekoltē zem krēma. Izmantojiet apļveida kustības, līdz pilnībā uzsūcas. Var lietot vienu pašu vai lai uzlabotu 96 Age Reverse Patch Mask iedarbību.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
CLINICAL REPAIR CARE

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.