SENSIFLORA PEEL Skrubis bez granulām...

SENSIFLORA PEEL Skrubis bez granulām jutīgai ādai 100ml

A08040081
>5
Profesionāļiem

 
Šis granulas nesaturošais skrubis saudzē pat vistrauslākās ādas epidermu, noņem atmirušās šūnas un netīrumus un nomierina ādu. Enzīmu iedarbība ir apvienota ar nomierinošām aktīvajām sastāvdaļām, lai āda atkal kļūtu maiga un starojoša. Pateicoties aktīvo sastāvdaļu kombinācijai, Sensiflora-Peel nodrošina tūlītēju pīlinga iedarbību un ilglaicīgi nomierina ādu. Āda ir tīra un nomierināta un ir atguvusi maigumu un starojumu. Krēmīgā un ieskaujošā tekstūra acumirklī rada komforta sajūtu. Paredzēts visu vecumu sievietēm ar jutīgu un reaktīvu ādu. Dermatoloģiski pārbaudīts.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Jūtīgai ādai
Ādas tips
Jutīgai ādai
Pielietojums
Sejai
Preces veids
Skrubji

Matis izmanto savas zināšanas un pieredzi, lai atrastu visefektīvāko, augstākās kvalitātes formulu. Labākais pierādījums tam: 10 produktu ekskluzīvo produktu  līnijas. Jau vairāk nekā 80 gadus vadošais kosmētikas zīmols un ir atpazīstams jau vairāk kā 70 valstīs ar savām inovācijām un rezultātiem ādas kopšanā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.