• JAUNUMS
CHRISTIAN LAURENT Beauty Creator...

CHRISTIAN LAURENT Beauty Creator tonālais serums SPF25 Nr20, 30ml

5903416068099
>5
11,24 €
PVN iekļauts

 
Mirdzoša, gluda un mirdzoša āda katru dienu? Ar vieglo izlīdzinošo un mitrinošo tonālo krēmu-serumu tas tagad ir ļoti vienkārši. Šis daudzfunkcionālais preparāts tika radīts, ņemot vērā visprasīgāko sieviešu vajadzības. Ar aktīvajām vielām bagātā formula palīdz uzturēt pareizu ādas mitrināšanas līmeni un vienlaikus to izlīdzina un nostiprina. Biomimētiskie peptīdi un hialuronskābe samazina grumbu redzamību un uzlabo ādas elastību. Keramīdi, fitosfingozīns un E vitamīns aizsargā epidermas barjeru un paātrina atjaunošanos, liekot jūsu ādai izskatīties svaigai un enerģijas pilnai katru dienu. Zelta molekulas neitralizē novecošanās pazīmes un nodrošina liftinga efektu, uzsverot dabisko sejas ovālu. Šis unikālais, dabiski sedzošais, bet vieglais tonālais krēms ir arī efektīvas saules aizsardzības garantija SPF 25 līmenī. Mūsu vieglais izlīdzinošais un mitrinošais tonālais krēms-serums ir vairāk nekā kosmētika – tā ir tava ikdienas pašapziņas un mirdzoša izskata deva. Pārvērtiet savas ikdienas rūpes par greznu rituālu un katru dienu palutiniet sevi ar mirkli tīra skaistuma.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
SPF 16–29
Ādas tips
Visiem ādas tipiem

Christian Laurent® ir līderis jaunākajās globālajās ādas kopšanas tendencēs. Mūsu augstākās kvalitātes kosmētika ir luksusa definīcija, ko radījuši labākie franču zinātnes un tehnoloģiju eksperti.

Izmantojot modernas un progresīvas tehnoloģijas, tiek radītas izsmalcinātas produktu formulas, kuru pamatā ir luksusa aktīvās sastāvdaļas, piemēram, melnās orhidejas molekulārais ekstrakts, kaviāra komplekss, bioaktīvais zelta un mirtes rozes ekstrakts. Kombinēts ar elegantiem aromātiem, lai pievilinātu sajūtas, vienlaikus radot satriecošus ieguvumus ādai.

Christian Laurent® kosmētikas smaržu kompozīcijas izstrādājuši vadošie franču smaržu dizaineri tieši no Grasas – pasaules smaržu industrijas galvaspilsētas.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.