Klipši matiem, plastmasas, 11.5cm, 6gab.

Klipši matiem, plastmasas, 11.5cm, 6gab.

42030/(C-037)
>10
9,40 €
PVN iekļauts

 

Klipši ir daudzfunkcionāls stilīgs aksesuārs ar augstu vācu kvalitāti. Izmantojot šos klipšus, jūs varat ātri un efektīvi noformēt dažādas burvīgas frizūras mājās. Turklāt tie ir neaizstājami visērtākam un efektīvākam frizieru darbam. Klipši ļauj droši fiksēt šķipsnas vēlamajā pozīcijā, padarot tās ērti griežamas, veidojamas vai krāsojamas.

Modelis izceļas ar skaistu dizainu, praktiskumu un karstumizturību, vienkāršību un ērtu lietošanu. Klipša skava lieliski fiksē īsākos, plānākos matus galos un apjomīgās šķipsnas pie saknēm. Neaizstājami, žāvējot matus sukšanai un ieveidošanai, tie palīdz pat lielu matu masu saglabātu vēlamajā zonā.

Tie ir izgatavoti no gumijas, kas ir izgatavota no tropisko koku sulas. Šis materiāls atšķiras ar tā vieglumu un elastību, kas sniedz svarīgas aksesuāru priekšrocības.

Materiāls
Plastmasa
Preces veids
Klipši

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.