SkinSystem Tensor Biostimulējoša...
SkinSystem Tensor Biostimulējoša...
SkinSystem Tensor Biostimulējoša sejas ādas procedūras komplekts
SkinSystem Tensor Biostimulējoša sejas ādas procedūras komplekts

SkinSystem Tensor Biostimulējoša sejas ādas procedūras komplekts

0050020059
>10
Profesionāļiem

 

Lift Boost Treatment by Skin System ir profesionāla procedūra, kas garantē tūlītēju un ilgstošu kuplinošu efektu, tonizē un padara ādu elastīgāku, atjauno sejas ovālu, paceļot ādas nokarenumu, novēršot grumbu parādīšanos un mazinot esošās.

 

Procedūra satur:

Biostimulējoši sejas tensora pavedieni (10 maisiņi pa 12 pavedieniem katrā) grumbu, tonusa, elastības un ovāla izteiksmes zuduma ārstēšanai. Sastāv no zīda šķiedrām un kolagēna, tie spēj iekļūt dermā, stimulējot fibroblastus, lai atjaunotu jaunu kolagēnu un pārkārtotu elastīgās šķiedras, piešķirot tonusu un tūlītēju liftinga efektu. Tie atslābina grumbas, piepilda audus, piešķirot ādai mitrināšanu, gludumu, mirdzumu un tvirtumu.

Booster Botox aktivatora aerosols (100 ml) ar tīru hialuronskābi ar 5 molekulmasām, kolagēnu un biopeptīdiem, darbojas kā aktivators un nesējs, ļaujot pavedieniem izšķīst un iedarboties uz dažādiem dermas slāņiem.

Rezultāti:

– tūlītējs tenzora efekts

– ādas liftings

– izteiksmes līniju aizpildīšana

– tūlītēja mitrināšana

– kolagēna un elastīna ražošanas stimulēšana, lai laika gaitā pagarinātu savilkošo pavedienu labvēlīgo iedarbību.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* KOLAGĒNS

Kolagēns ir saistaudu veselības pamatmolekula. Tam ir piepildoša un atbalstoša darbība. Tonizē un padara ādu elastīgāku, novēršot grumbu parādīšanos un samazinot esošās. Hidrolizētajā sastāvā tas nodrošina celtniecības blokus jauna kolagēna sintēzei un reorganizē ekstracelulāro matricu. Palēnina normālu ādas novecošanās procesu. Uzturot ādu jaunu ilgāk, bloķējot deģeneratīvos procesus, kas izraisa priekšlaicīgu bojāšanos.

* OLIGOPEPTĪDI

Oligopeptīdi ir molekulas, kas sastāv no vairākām aminoskābēm, kas stimulē dermas šūnas ražot jaunu kolagēnu un elastīnu. Pateicoties izteiktajām pretnovecošanās īpašībām, tie uzlabo ādas elastību un tiem piemīt savilkšanas un liftinga efekts, iedarbojoties tieši uz grumbu.

* HIDROLIZĒTI ZĪDA PROTEĪNI

Hidrolizētie zīda proteīni ir hidrolizētu proteīnu maisījums, kas iegūts no zīda, ieskaitot fibroīnu un sericīnu. Fibroīns veicina epitēlija šūnu metabolismu, veicinot jauna kolagēna sintēzi un atkārtotu epitelizāciju. Pateicoties tā tenzora iedarbībai, sericīns atslābina ādu, samazina grumbas un novērš novecošanās pazīmes.

* HIDROLIZĒTI AUGU PROTEĪNI

Hidrolizētie augu proteīni satur aminoskābes, peptīdus un proteīnus, kas saskarē ar dermu veido proteīnu-lipīdu maisījumus, kas spēj piesaistīt ūdeni un palielināt ādas mitrināšanu. Tādējādi tie veic mitrinošu, nostiprinošu, izlīdzinošu un pretnovecošanās darbību. Āda uzreiz izskatīsies gluda un mazās krunciņas un nepilnības samazināsies.

* CENTELLA ASIATICA

Centella Asiatica ir svarīga reģenerējoša un pretnovecošanās iedarbība; stimulē kolagēna un elastīna sintēzi, dermas pamatstruktūras, padarot ādu kompaktāku un elastīgāku.

* BELDZIŅAS LIGZDAS EKSTRAKTS

Bezdelīgas ligzdas ekstraktam, pateicoties olbaltumvielu un aminoskābju klātbūtnei, ir mitrinoša un pretnovecošanās iedarbība. Āda izskatīsies gludāka un mazās krunciņas un nepilnības samazināsies.

 

KĀ IZMANTOT:

Pēc rūpīgas un dziļas sejas, kakla un dekoltē zonas attīrīšanas un pīlinga ar Dermocosmetic Skin System līnijas produktiem uzklājiet uz sejas siltu dvieli vai izmantojiet tvaikus, lai sagatavotu ādu procedūrai.

Lai atvieglotu Biostimulating Facial Tensor Threads uzklāšanu, plānā kārtiņā uzklājiet Plump HA5 serumu ar speciālu pilinātāju vai otiņu un, izmantojot pinceti, novietojiet diegu pēc metodikas, ko izmanto estētikas ārsti intradermālo diegu uzklāšanā.

Izsmidziniet Botox Booster aerosolu, rūpējoties par acu aizsardzību, apstrādājot seju, un pagaidiet dažas minūtes. Vītnes izšķīst un iekļūs dermā, kur pildīs savu svarīgo funkciju. Masējiet apstrādāto zonu un noslēdziet procedūru, uzklājot sejas krēmu no tās pašas dermokosmētikas līnijas. Klientam nebūs jātīra seja 24 stundu laikā pēc procedūras, lai aktīvās vielas pilnībā uzsūktos.

Īpašības
Liftingam
Mitrinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas elastībai
Sastāvdaļas
Hialuronskābe
Ādas tips
Problemātiskai ādai
Visiem ādas tipiem
Pielietojums
Komplekti
Kolekcijas
Biostimulating Facial Tensor Threads Complete Protocol

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.