CHRISTIAN LAURENT LUMINOUS GLOW...

CHRISTIAN LAURENT LUMINOUS GLOW balinošs sejas krēms 50ml

5903416037729
>5
28,41 €
PVN iekļauts

 
Šis vieglais un zīdainais krēms ar bakučiolu, šikimicīdu un glikolskābi palīdz veicināt mirdzošu un atdzīvinātu sejas krāsu vairāk nekā izgaismo. Produkta īpašības: • Pretgrumbu: Bakuchiol ir augu retinols, kas palīdz samazināt smalkās līnijas un grumbiņas, nodrošinot jauneklīgu sejas krāsu. • Vitalizēšana: Bagātināts ar Lumintense™ 4D White Complex un vitamīnu C+Cg kompleksu, šis serums atdzīvina ādu un antioksidē, cīnoties pret agrīnām novecošanās pazīmēm, lai āda kļūtu kupla un mirdzoša. • Pīlings: AHA maigi noņem atmirušo ādu, lai atjaunotu maigu ādas stāvokli, izraisot jauneklīgu ādas spīdumu.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas elastībai
Sastāvdaļas
Vitamīni
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Krēmi

Christian Laurent® ir līderis jaunākajās globālajās ādas kopšanas tendencēs. Mūsu augstākās kvalitātes kosmētika ir luksusa definīcija, ko radījuši labākie franču zinātnes un tehnoloģiju eksperti.

Izmantojot modernas un progresīvas tehnoloģijas, tiek radītas izsmalcinātas produktu formulas, kuru pamatā ir luksusa aktīvās sastāvdaļas, piemēram, melnās orhidejas molekulārais ekstrakts, kaviāra komplekss, bioaktīvais zelta un mirtes rozes ekstrakts. Kombinēts ar elegantiem aromātiem, lai pievilinātu sajūtas, vienlaikus radot satriecošus ieguvumus ādai.

Christian Laurent® kosmētikas smaržu kompozīcijas izstrādājuši vadošie franču smaržu dizaineri tieši no Grasas – pasaules smaržu industrijas galvaspilsētas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.