CHRISTIAN LAURENT LUMINOUS GLOW...

CHRISTIAN LAURENT LUMINOUS GLOW balinoša želeja 200ml

5903416020622
>5
11,41 €
PVN iekļauts

 
Izgaismošana sākas ar attīrīšanu! Sejas mazgāšanas želeja maigi noņem atmirušo ādu, atdzīvina ādu ar izgaismojošu sastāvdaļu un antioksidējošu īpašību. Maiga un mirdzoša āda ir labi sagatavota turpmākai esences uzsūkšanai! Produkta īpašības: • Paspilgtinājums: Patent Lumintense™ 4D White Complex satur trīskāršus izgaismojošus elementus: arbutīnu, glutationu un nikotīnamīdu, lai izgaismotu plankumus un vienmērīgu ādas toni, radot mirdzošu sejas krāsu. • Dziļi attīrīšana: Sejas mazgāšanas želeja dziļi noņem netīrumus no ādas. AHA noņem lieko sebumu un atmirušo ādu, paspilgtina ādas toni, gatavojoties turpmākajai ādas kopšanas rutīnai. • Pilnīgums: C+Cg vitamīnu komplekss, D-pantenols izlīdzina ādas toni un atjauno ādu, atklājot dabisku veselīgu mirdzumu. Jauneklīga āda pēc attīrīšanas, bez sasprindzinājuma sajūtas.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Dziļi attīrošs
Ādas elastībai
Sastāvdaļas
Vitamīni
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Želejas

Christian Laurent® ir līderis jaunākajās globālajās ādas kopšanas tendencēs. Mūsu augstākās kvalitātes kosmētika ir luksusa definīcija, ko radījuši labākie franču zinātnes un tehnoloģiju eksperti.

Izmantojot modernas un progresīvas tehnoloģijas, tiek radītas izsmalcinātas produktu formulas, kuru pamatā ir luksusa aktīvās sastāvdaļas, piemēram, melnās orhidejas molekulārais ekstrakts, kaviāra komplekss, bioaktīvais zelta un mirtes rozes ekstrakts. Kombinēts ar elegantiem aromātiem, lai pievilinātu sajūtas, vienlaikus radot satriecošus ieguvumus ādai.

Christian Laurent® kosmētikas smaržu kompozīcijas izstrādājuši vadošie franču smaržu dizaineri tieši no Grasas – pasaules smaržu industrijas galvaspilsētas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.